ŠTA SE DEŠAVA SA ZVEDAMA GRANDA? Žiri postao gori od RIJALITIJA, PLJUŠTALE TEŠKE REČI

Showbizz

ŠTA SE DEŠAVA SA ZVEDAMA GRANDA? Žiri postao gori od RIJALITIJA, PLJUŠTALE TEŠKE REČI

U protekloj emisiji “Zvezde Granda” Ana Bekuta i Viki Miljković imale su žestok okršaj, ali su pored njih i Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac takođe ušli u žestok sukob, kom se priključio Đorđe David. Naime, nastao je pravi haos nakon nastupa jednog takmičara. On je dobio tri glasa i nije prošao dalje.

– Druže, ti si u Zagrebu na audiciji pevao pet puta bolje. On je na audiciji otpevao tako da se niko posle njega nije usudio da izađe – rekao je Popović.

– Meni si bio odličan, izlazilo je dosta toga. Ti znaš da pevaš, ali nisam bio siguran da li si stigao sa tezgice, da li ti je grlo umorno ili ti je manir da već na drugoj pesmi posustaješ – prokomentarisao je Bosanac, a Popović se ubacio:

– Ne, nešto se desilo!

Aleksandar Milić Mili je objasnio da je kandidatu pukao glas, ali se Bosanac s tim nije složio.

– Da je grlo bilo podmazano dobio bi osam glasova. Ima zdrav glas, malo iskvareno pevanje, ali svi smo mi pokvareni po malo. Popoviću, ti si pokvaren, ne može te popraviti niko!

– Ti si đubre – uzvratio mu je Popović.

– Ja sam baš mislio da ćete mi popraviti glas. Meni treba producent koji će sve da postavi – obratio se takmičar Bosanacu, ali se Đorđe nije složio, pa je pecnuo kolegu:

– Bosanac popravlja harmonike, Snežana popravlja glas.

Stojkovića je ovo pogodilo, pa se obratio Đorđu Davidu:

– Nije strašno kad čovek zna koliko ne zna, strašno je kad pročita nešto ili čuje nešto, pa prokomentariše. On kaže da ja popravljam harmonike, tačno, ali u glasu. Đorđe, uvek pitaj mene da prokomentarišem tvoje gluposti. Tvoja pamet je velika, ali ne služi ničemu osim za tvoje gluposti – odbrusio je Bosanac, ali ih je Snežana zamolila da se ne svađaju i vratila se na takmičara. espreso.rs