“Mama, jako me boli stomak…”: Devojčica (12) otišla kod drugarice, a ono što se tamo desilo je SRAMOTNO

Ispovijesti

“Mama, jako me boli stomak…”: Devojčica (12) otišla kod drugarice, a ono što se tamo desilo je SRAMOTNO

Anonimna žena podelila je svoju ispovest na jednom sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele isksustva i traže savete. Naime, ona je opisala kako se osećala kada joj je njena ćerka saopštila kako se provela kod svoje drugarice iz odeljenja.

– Nedavno je moja 12-godišnjakinja išla nakon nastave direktno kod jedne devojčice iz razreda, da joj pomogne oko zadataka iz matematike. Poznajem njenu majku i imam je na Fejsbuku. Uglavnom, ćerka se vratila kući, zadržala se tamo 3 i po sata i čim je ušla u kuću, sela je za sto: “Mama, gladna sam jako, boli me stomak od gladi. ” Pitala sam je zar nisu palačinke koje je teta pravila bile fine, jer stavila je fotografiju na svoju priču na Fejsbuku – napisala je ova žena i potom prepričala kako se osećala kada joj je ćerka saopštila šta se zapravo dogodilo:

– Kaže moja djevojčica: “Fino su mirisale, mene je teta zamolila da pričekam u sobi dok njena ćerka pojede”. Meni je suza krenula. Na fotografiji je bilo barem 30-ak palačinki, njih je kući troje. Da je makar jednu dala detetu, koje je kao i njeno došlo gladno nakon 6 sati nastave, ili da je barem ponudila parče hleba i putera, moje dete nije izbirljivo. Kod moje bake, majke i mene se uvek sve delilo, makar nas desetoro bilo. Kakva su vremena došla, za plakanje – saopštila je ona ovu poražavajuću činjenicu.

Kako Vi komentarišete potez ove žene koja je ostavila tuđe dete da gladuje? Da li ste, možda, prisustvovali nekoj sličnoj situaciji? (objektiv.rs)