Imam 62, a moj dečko 63 godine: On može da izdrži 5 sati u krevetu, sve me boli, i uvela sam ovo pravilo!

Ispovijesti

Imam 62, a moj dečko 63 godine: On može da izdrži 5 sati u krevetu, sve me boli, i uvela sam ovo pravilo!

Šijan Dejvis (62), majka petoro dece i baka šestoro unučadi, nije ni sanjala koliko će joj se život promeniti kada je upoznala Dejvida Džonsa (63), takođe oca petroro dece. Nakon što su oboje ostali bez supružnika koji su preminuli od raka, Šijan i Dejvid su se upoznali na sastanku grupe za pomoć ljudima koji su ostali bez bračnog partnera.

Posle dva meseca počeli su da izlaze, a prvi se*s je predstavljao neverovatan šok za Šijan, učiteljicu u penziji. Ispostavilo se da je bivši policajac Dejvid pravi maratonac u krevetu, i to bez upotrebe “male plave pilule”.

– Prve godine, vođenje ljubavi je trajalo i po pet sati, bukvalno od jutra do večeri. Naravno da to nije lako izdržati, pa smo morali da pravimo povremene pauze – objašnjava Šijan i dodaje:

– Nikada to ranije nisam iskusila sa muškarcem. Odlučila sam da se potpuno prepustim i zbog akcije smo stalno kasnili na sastanke i druge obaveze, i svima sam govorila da sam ih zaboravila… Normalno, nisam mogla da im kažem istinu.

– Iskreno, to je pravi maraton, i to zna da bude veoma bolno. Imam problem s jednim kolenom, i kada se “upali”, bez obzira u kojoj smo pozi, to se pretvara u pravu agoniju. I moji kukovi su pod velikim opterećenjem. Povredila sam i desnu ruku od preteranog istezanja, i sramota me je da bilo kome pričam o tome. Već sam doživela vrhunac i pomislim: Koliko još? Misli mi lutaju i pomalo osećam grižu savesti zbog toga – iskrena je Šijan.

Posle pet godina veze, tokom kojih su skoro svaki dan vodili ljubav, Šijan je odlučila da postavi neka ograničenja.

– Ponekad se dogodi da on doživi vrhunac već posle pola sata, ali najčešće on može satima. Zbog toga sam uvela novo pravilo – kada osetim da on može “zauvek”, kažem: Dosta je bilo, i to se obično događa posle sat vremena. Znam da nemam razloga da se žalim jer on je divan ljubavnik, ali nema ni potrebe da se moje povrede pogoršaju. Za mene je idealno da odnos traje od 15 do 20 minuta, uključujući tu i desetak minuta predigre u kojoj najviše uživam – navodi Šijan.

Sa druge strane, Dejvid kaže da on nikada nije voleo “na brzaka”.

– Ne razumem zašto bih žurio. Više volim da sve radim natenane i uživam u iskustvu. Za mene savršen se*s traje oko sat i po, ali ako Šijan kaže da je iscrpljena, onda prekidamo, i ja se ne ljutim zbog toga. Uostalom, uvek možemo sve da ponovimo sutra – zaključio je Dejvid Džons.(objektiv.rs)