Probudila se iz kome i saznala da je u nesreći umalo ubila muža: Dok je plakala, nova vijest ju je razorila!

Ispovijesti

Probudila se iz kome i saznala da je u nesreći umalo ubila muža: Dok je plakala, nova vijest ju je razorila!

Kada se poslije nekoliko nedjelja “šetnje” između života i smrti napokon probudila iz kome, Britanka Rejčel Torold nije ni slutila da će zbog jedne informacije poželjeti da je ipak prešla “na onu stranu”. Rejčel po buđenju nije znala gdje se nalazi i prvo što je primijetila bila su zabrinuta lica doktora oko nje.

Upitala je šta joj se desilo, a onda je saznala da je imala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo poginuo njen suprug Kris. Za razliku od nje, Kris nije bio u životnoj opasnosti ali je imao teže povrede. Pitala je gdje je on, a potom je počela da plače. Ono što joj je sljedeće palo na pamet, zauveijk ju je slomilo.

Sjetila se da je bila trudna i pitala je doktore šta je sa bebom u stomaku. Tada su se doktori pogledali i pitali je šta je ono čega se posljednjeg sjeća. Rejčel je istakla da zna da je bila trudna i da se sa Krisom pribojavala da li će sve biti u redu na porođaju.

Tada su je doktori potpuno slomili informacijom da se ona porodila još prije 6 mjeseci i da im je sin Luis poginuo u kolima.

– Sudar je bio toliko jak da je čudo da ste suprug i vi ostali živi. Žao nam je zbog bebe – rekli su joj doktori.

Rejčel se tresla. Bila je zbunjena, pošto se nije sjećala Luisa. Narednih dana Kris joj je vraćao pamćenje uz slike s telefona, ali ne i uživo, budući da su komunicirali zbog epidemije preko Zooma.

Poslije dvonedjeljnog oporavka, Rejčel je izašla iz bolnice. Ipak, njena bol u srcu ostat će zauvijek.

– Uspjela sam da se poslije nekoliko dana sjetim svega. Ne znam kako ću dalje. Mnogo smo se mučili da dobijemo Luisa. Sjećam se da smo plesali s njim u kući, učili ga da se smije, da nas oponaša. Bio je najdivnija beba na svijetu – bilo je sve što je Rejčel po izlasku iz bolnice rekla osoblju i ponekom novinaru, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)