ZATEKLA JE SVEKRVU NAGNUTU NAD NJIHOVIM KREVETOM: Kad sam videla šta radi, SLEDILA SE U MESTU!

Uncategorized

ZATEKLA JE SVEKRVU NAGNUTU NAD NJIHOVIM KREVETOM: Kad sam videla šta radi, SLEDILA SE U MESTU!

Ja i moja svekrva smo baš bliske i u dobrim odnosima još od početka moje veze sa suprugom, ali… Društvenim mrežama kruži ispovest žene koja je zbog svekrve morala potražiti drugi stan.

“U braku sam dve godine i trenutno štedimo kako bismo mogli da priuštimo svoj stan. Kako bismo uštedeli što više, otkazali smo najam svog stana i uselili se u kuću muževljevih roditelja, a onda sam tu otkrila šta mi svekrva radi iza leđa.

Ja i moja svekrva smo baš bliske i u dobrim odnosima još od početka moje veze sa suprugom. Ona mi je kao druga mama. Idemo zajedno u šoping, pijemo kafe i tračarimo. Međutim, stalno me je pritiskala da što pre zatrudnim jer želi unuče. Stvar je postala nepodnošljiva kada smo se uselili kod njih.

Došlo je dotle da me je zvala da gledam slike beba u časopisima i maltretira me pričama koliko su slatke. Uvek učtivo odbijam dalju polemiku na tu temu. Međutim, prošle nedjelje sam je uhvatila u nečemu od čega me je prošla jeza.

Naime, našla sam je nagnutu nad našim noćnim stočićem kako nam buši zalihu kondoma. Kondome koristimo jer ja ne mogu da pijem pilule, a ne želimo još da zatrudnim. Bila sam besna i u potpunom šoku. Ona je probala da se opravda, ali zaista nema opravdanja za tako nešto. Nakon što sam je pritisla, priznala mi je da to nije prvi put da to radi.

Tako smo moj muž i ja rešili da se ipak manemo štednje i iznajmimo stan. Duže ćemo čekati da uštedimo za svoj stan, ali makar nam niko neće raditi iza leđa”, napisala je ova devojka. (espreso.co.rs)