Poginula u nesreći, a muž joj stavio PIŠTOLJ na GROB: Pozvao policiju i otkrio da je učinio nešto jezivo!

Ispovijesti

Poginula u nesreći, a muž joj stavio PIŠTOLJ na GROB: Pozvao policiju i otkrio da je učinio nešto jezivo!

Italijan Fabio Dilelo izgubio je suprugu Robertu Smarđasi (34) u saobraćajnoj nesreći prošlog leta, a njenu smrt nikad nije preboleo. Bio je opsednut do te mere da je morao da osveti njenu pogibiju, što je i učinio. Roberta je poginula u nesreći u gradiću Vasto u centralnoj Italiji kada je prilikom vožnje motocikla, na nju naleteo 20-godišnji Italo Deliso.

Iako verovatno nije želeo namerno da je usmrti, Robertin suprug mu to nikad nije oprostio i nekoliko meseci je vrebao momenat kako da se osveti “ubici” svoje žene. Pre nekoliko dana Fabio Dilelo sačekao je Itala Delisa ispred gradskog bara i pucao mu tri puta u stomak, usmrtivši ga na licu mesta, prenosi El Pais.

Nakon toga, otišao je na groblje, ostavio pištolj na grobu svoje supruge Roberte, kao poruku da je osvetio njenu smrt. Zatim je pozvao prijatelja i rekao mu šta je uradio, nakon čega se predao policiji. Od trenutka nesreće, Fabio je tražio pravdu, a od tada na profilnoj fotografiji na Fejsbuku drži sliku svoje žene sa natpisom “Pravda za Robertu”.

– Moja Roberta je pokradena. Ukradeni su joj snovi i životni planovi. Ukradena joj je njena želja da postane majka. Gde je pravda za to? Možda postoji! Ne zaboravljamo, moramo da se borimo jer nema druge Roberte – izjavio je ranije za lokalne medije Fabio Dilelo, nakon što je mladić bio oslobođen optužbi.

Advokat Dilelija rekao je da je situacija jako škakljiva i da će tužilaštvo da odradi posao na najbolji mogući način, oddajući da je Robertina smrt njegovog klijenta duboko uznemirila. Nakon saobraćajne nezgode otvorena je sudska istraga, koja je krajem novembra prošle godine zatvorena bez rezultata. (objektiv.rs)