ODLUČILI! MILJANA KULIĆ NAJAVILA: Udajem se za Zolu posle Zadruge, Evo ko će sve da peva sa estrade na svadbi, Ima da grmi NIŠ

Showbizz

ODLUČILI! MILJANA KULIĆ NAJAVILA: Udajem se za Zolu posle Zadruge, Evo ko će sve da peva sa estrade na svadbi, Ima da grmi NIŠ

Miljana Kulić definitivno je odlučila da se uda za Lazara Čolića Zolu. Ona je to rešila u novogodišnjoj noći i nema nameru od toga da odustane ni po koju cenu.

To joj je, kako tvrdi, najveća želja u 2023. godini. Nišlijka ju je saopštila u rijalitiju i najavila da će na svadbenoj ceremoniji zapevati svi pevači koje je svojevremeno uznemiravala. A taj spisak je podugačak.

– Ja volim Zolu i bez njega ne mogu. Udaću se za njega. Čim se završi rijaliti, odmah ćemo da napravimo veselje i pevaće svi pevači kojima sam pisala i koje sam zvala. To su moji omiljeni pevači: Darko Lazić, Mišel Gvozdenović, Saša Kovačević, Milan Mitrović, Dušan Svilar – rekla je Miljana.

I Zoli se ideja dopala. Nije se bunio dok je slušao šta ga čeka posle “Zadruge” i da će biti mladoženja. Zola se samo smeškao i potvrđivao Miljanine reči.

– Ja od tebe, ljubavi, ne mogu da pobegnem. Ti si kao neka senka koja me prati. Biće kako ti kažeš. Moraš samo malo više da se potrudiš da budeš normalna i sve će biti u redu – rekao je Zola kroz osmeh.

I ostali učesnici bele kuće su se pozvali na svadbeno veselje jer ne žele da propuste taj spektakl i žele da konačno vide Miljanu u venčanici pred oltarom. (kurir.rs)