Razvela se od muža, pa se udala za SVEKRA: Dobili su i dete, a reči njene bivše svekrve će vas šokirati / Harrodsburg

Ispovijesti

Razvela se od muža, pa se udala za SVEKRA: Dobili su i dete, a reči njene bivše svekrve će vas šokirati / Harrodsburg

Erika Kigl (31) iz Herodsburga (Kentaki, SAD) venčala se sa svojim bivšim svekrom Džefom Kiglom (60), nakon što se prethodno razvela od muža, odnosno Džefovog sina.Erika je otkrila da kada se razvela od muža Džastina 2011. godine, njen tadašnji svekar ponudio joj je rame za plakanje.

Najpre je osetila zahvalnost i zaštitu, da bi potom njihov odnos prerastao u ljubav. U brak su stupili 2018. godine, a sada imaju i dvogodišnju bebu. Ona takođe ima sina iz prvog braka s sinom svog sadašnjeg supruga, kome je Džef sada i deda, a i očuh.

– Zvuči nevrovatno, ali oboje samo osetili hemiju, a potom i snažnu ljubav koju nismo mogli da krijemo. Uprkos svemu, naša veza je savršena – navela je Erika, prenosi La Nacion.

Njen bivši svekar, a sadašnji suprug, kaže da je u Eriki pronašao srodnu dušu, što mu uprethodnih šest decenija života nije uspevalo.

– Zaista uživamo u braku i vremenu koje nam predstoji. Nikada nas nije omela razlika u godinama, niti činjenica da je ona bila udata za mog sina. Jednostavno smo se zaljubili jedno u drugo – kazao je Džef.

Njegov sin Džastin takođe je u međuvremenu stupio u novi brak, ali starateljstvo nad detetom deli sa Erikom i ocem Džefom.

Džefova bivša supruga i Erikina nekadašnja svekrva takođe ne vidi nikakav problem u ovom braku bivšeg svekra i snaje, naprotiv. Poželela im je sve najbolje u životu i da imaju još mnogo dece. (objektiv.rs)