“Uvek sam privlačila muške UZDAHE”: Dok joj je muž noću CRNČIO, Irena (41) je imala “pametnija posla”

Ispovijesti

“Uvek sam privlačila muške UZDAHE”: Dok joj je muž noću CRNČIO, Irena (41) je imala “pametnija posla”

Nažalost, prevara u braku jedna je od češćih pojava u današnjici. A o tome je posvedočila i žena po imenu Irena (41) iz Slavonije, koja je otkrila da je dugo neverna svom suprugu. Naime, ona je opisala da uprkos tome što je ostvarila porodicu, ne može da prestane sa „uživanjem sa strane“.

– Imam muža i decu, ali tek sad sam ostvarila sve svoje s*ksualne fantazije.

Udata je za tamburaša i često je noći provodila sama kod kuće, a onda je priznala da uspešno kombinuje virtuelni i stvarni svet.

– Na „Baduu“ sam upoznala nekoliko super tipova, ali i hrpu idiota. Ipak, vrlo brzo naučila sam da filtriram ekipu i za sebe zadržim samo najbolje – započela je ona.

Možda cela priča ne bi ni bila toliko neobična ni zanimljiva da Irena nije – udata. I majka dvoje dece. Ovo je njena priča:

Moj dvostruki život počeo je još pre nekoliko godina. „Iskrica“, „Smokva“ i na kraju „Badu“. Ne znam šta me je dovelo tamo. Valjda strah od pomisli da sam zaglavila u malom slavonskom mestu bez perspektive i uzbuđenja. U brak sam utrčala nakon prve ozbiljne veze, još pre 20-ak godina, potom odmah zatrudnela, a nakon toga još jednom…uloga majke i verne i brižne supruge mi je uvek odgovarala. Osećala sam se voljeno i ispunjeno. Svi su mi govorili da sam najlepša devojka u regiji, uvek sam privlačila muške poglede i uzdahe, čak i nakon što sam rodila dvoje dece. Lep je to osećaj, puni ego, ali nikad ništa više od toga.

Udata za tamburaša, često sam noći provodila sama kod kuće. Ko zna gde je on bio i šta je sve radio. Nakon nekog vremena više nisam ni razmišljala o tome. Počela sam da istražujem sebe. Povremeno bih se ulovila u nekom flertu, ali preopasna je to bila teritorija. Šta ako se sazna?! Malo mesto, muž, dvoje dece, rodbina…ne usuđujem se ni da pomislim. E, to je bila moja moralna strana. Ona druga strana počela je da se budi sve više, želja za uzbuđenjem i nečim novim u meni je budila strast. A strast je nešto za čim sam žudela godinama, nešto na što sam potpuno zaboravila. Ali, sve se promenilo.

Moj život je već neko vreme kao iz holivudskih filmova. I uživam u tome. Trenutno imam dva profila na „Badu“ servisu, preko jednog se dopisujem (i viđam) s frajerima, a na drugom sam zainteresovana samo za žene. Da, žene! Svoju s*ksualnost sam pojačala do krajnjih granica. I nisam ni sanjala šta ću sve proći i isprobati kako bih otkrila šta mi najviše odgovara. I znate šta!? Sve! Ispričaću vam nešto…

Preskočiću prve mesece dopisivanja s prezgodnim frajerima, preskočiću i tajno upoznavanje s nekima od njih, preskočiću i strah koji sam imala od prvog puta – pa ajde, neću pisati i o tih nekoliko prvih izleta, koji su bili dosta limitirani i ukočeni. Pisaću o trenutku kad sam shvatila da zapravo mogu da vodim dvostruki život i da niko ne može da me otkrije. Imala sam automobil i dosta vremena, deca su već prilično odrasla, a muža ionako nije bilo briga gde sam. Sigurna sam da je imao ljubavnice.

Vremenom sam naučila kako to ide i znala sam da ga čitam kao knjigu. Volela bih jednom da vidim njegovu facu kad bih mu ispričala nekoliko svojih sočnih detalja pa da vidi da sam ga ja verovatno prešišala za stoleće.
Uglavnom, u jednom trenutku sam se potpuno otvorila. „Badu“ mi je bio samo odskočna daska za moje avanture. Imala sam svoja pravila i nisam nikad rizikovala.

I gde su u toj priči moj muž i deca? Oni nisu deo ove priče. U skladnoj porodici živim u jednom drugom životu. Ne ovom. Ovo je moj tajni svet koji je samo moj. I u njemu sam ja na prvom mestu i u njemu sam samo ja bitna. I moje želje i potrebe. I uživam – zaključila je ona. (objektiv.rs)