Kad je TETKA uhvatila bidermajer nastao je RUSVAJ: Zaova videla šta se dešava, pa uništila svadbu

Ispovijesti

Kad je TETKA uhvatila bidermajer nastao je RUSVAJ: Zaova videla šta se dešava, pa uništila svadbu

Nekada se dan za koji mislimo da će nam biti najbolji u životu, može pretvoriti u noćnu moru

Svi maštaju o tome kako će im svadba biti najlepši dan u životu, ali ponekad, čak i kada sve savršeno isplanirate, stvari mogu krenuti naopako. Tog dana ne samo da se sećaju mladenci, već i gosti, koji su često krivi za neprijatnosti koje se, eventualno, dogode.

Iako sve može naizgled delovati bajkovito, da se na ljudsko ponašanje ne može uticati, i da su tuđi postupci nepredvidivi, svedoče i iskustva žena kojima su drugi upropastili najvažniji dan u životu. Ovo su njihove kratke priče:

– Моја bivša cimerka je obukla njenu venčanicu na mojoj svadbi. I ne mislim na belu haljinu ili neku koja liči na venčanicu, već bukvalno na njenu venčanicu.

– Sestra mog supruga je zahtevala da pomerimo savdbu dve nedelje ranije od planiranog jer ona počinje sa novim poslom i ne može da uzme slobodan dan. Mi je, normalno, nismo poslušali, a ona nije došla.

– Koleginica moje majke se ponašala vrlo slobodno i pijana je igrala na stolu. Sestra mog supruga se potukla sa mojom tetkom zbog bidermajera. Moja deveruša se napila i ničega se ne seća. Bratanci mog supruga su se takođe napili i povraćali su u dvorištu. Stolnjaci su izgoreni cigaretama. Sve je bilo užasno.

– Bratanac mog supruga je naručio pice iako je postojao ogromni švedski sto sa drugom hranom.

– Моја sestra se verila na dan moje svadbe jer je oduvek volela da bude u centru pažnje. Veridba je već mesecima bila ugovorena, on je već kupio prsten, ali je rešio da joj ga da baš na dan moje svadbe!

– Žena mog najboljeg prijatelja se previše napila na našoj svadbi, penjala se na sto i imala je ceo plesački nastup. Umalo nije pala, a sve je to bilo veoma čudno jer je obično bila veoma popvučena.

– Na našoj svadbi, moja taze svekrva je pozvala fotografa da napravi grupnu porodičnu sliku. Ja kao nevesta sam stala u grupi sa kojom je želela da se slika. Ali, ona mi je rekla „ne, ova slika je samo za porodicu.

– Žena jednog mog prijatelja je ponela set za pletenje i plela je tokom svadbene ceremonije.

– Sa suprugom smo odlučili da napravimo malo svadbeno veselje na otvorenom sa 80 gostiju. Imali smo u planu da dres kod bude elegantan, ali ne preterano oficijalan. Ipak, mnogo gostiju je došlo u farmerkama, majicama, duksevima, pa čak i u jadrankama. Ja i suprug smo bili veoma nervozni jer smo uložili mnogo novca, vremena i truda kako bi svadba bila savršena, a oni se nisu potrudili da izgledaju adekvatno. Kasnije sam saznala da je ljubomorna sestra mog supruga bila besna jer se on oženio pre nje, pa je svim gostima rekla da, budući da se radi o jeftinoj piknik svadbi, mogu da dođu obučeni kako žele. (objektiv.rs)