Vraća li se Bilal Brajlović u Zadrugu?

Showbizz

Vraća li se Bilal Brajlović u Zadrugu?

Učesnik “Zadruge” Bilal Brajlović dosegao je veliku popularnost u ovom rijalitiju koji i dalje traje. Prošle godine, on je posebno bio u centru pažnju tokom veze s Majom Marinković. Bilal je morao napustiti “Zadrugu” nakon što je imao povredu noge. Naime, kako smo ranije pisali, povrijedio se 06. decembra prošle godine, zbog čega je morao da napustiti rijaliti i potražiti ljekarsku pomoć.

Samir Brajlović, otac Bilala, učesnika “Zadruge” za portal “Avaza” je izjavio da je Bilal dobro nakon što je operisao nogu

– Samo su nam javili iz produkcije da je sve uredu. Operacija je prošla dobro i Bilal je dobro. On je operisao butnu kost koja mu je naprsla. Operacija je uspješno izvršena – rekao je Brajlović ranije.

– Vraća se babuka – napisao je u decembru Bilal ispod fotografije objavljene na instagramu.

Ipak, svi su nestrpljivi da saznaju šta se događalo nakon povrede noge. Po svemu sudeći Bilal nema namjeru da odustane od rijalitija i čim se oporavi ponovo će biti u Bijeloj kući. Ipak, veza s Majom čini se da nije bila savršena, jer se ona opet zbližila s Filipom Carom.

– Fajront. A do mog ponovnog ulaska ću ostati čistog obraza – napisao je on na svom Instagramu u decembru.

Sada ostaje neizvjesno šta će se desiti sa njima kada uđe u “Zadrugu”. Sudeći po njegovim izjavama i statusima, s Majom je gotovo, ali ostaje da se vidi.

Podsjetimo, Bilal je nakon operacije došao kući u Sarajevo, ali je u više navrata potvrdio da se vraća u “Zadrugu”, a kada će to biti veliko je pitanje. (ekskluziva.ba)