Žena mu uvek u devet uveče izlazila sređena da šeta psa: Jednom ju je pratio i zabezeknuo se šta je video

Ispovijesti

Žena mu uvek u devet uveče izlazila sređena da šeta psa: Jednom ju je pratio i zabezeknuo se šta je video

Amerikanka Paula Juris (33) iz Nju Hempšira otkrila je na društvenim mrežama kako je tri meseca pohađala časove plesa pre nego što je muž Denis saznao čime se ona bavi u slobodno vreme.

Paula je izbegavala da suprugu otkrije šta radi svako drugo veče kada oko 21 čas izađe da prošeta psa, jer bi joj se, kako ističe na Fejsbuku, ne samo smejao, već bi joj se i rugao, jer je oduvek smatrao da ona ne zna da pleše.

– Brak mi s te strane nikada nije bio idealan. Nisam imala tu slobodu da se ostvarim tamo gde osećam da mogu i morala sam da neke stvari radim a da Denis ne zna. Zato sam mu govorila da idem da prošetam psa, a ja sam zapravo plesala. I odlično mi je išlo – piše Paula, prenosi WBIN iz Nju Hempšira.

Njena priča dospela je na lokalni portal jer Paula ne samo da je pokazala da je prirodni talenat za ples, već je učestvovala i na prvom takmičenju ove američke države i to posle samo tri meseca od prvog časa.

– Suprug je saznao za moje časove tako što me je pratio. Video je da garderoba koju nosim za napolje više nije ista. Ništa tom čoveku nikad nije moglo da promakne (smeh). Pitao me je pre toga par puta idem li to na neki sastanak, sumnjao je. Ali jednostavno nisam želela da mu kažem za ples. Kada me je video u sali dok je stajao na vratima, videla sam mu izraz lica. Bio je šokiran. Ćutao je i izašao napolje. Sačekao me je ispred sa psom, bio je ljut. Ne zbog plesa već što mu nisam ništa rekla. Objasnila sam mu zašto sam ćutala, pa je priznao da je onda sam kriv za sve. Dodao je i da je veoma iznenađen kako plešem. Poželeo je da i on sa mnom pleše. Na to će morati da sačeka – rekla je Paula u kasnijem intervjuu za WBIN.

Nakon što je ostvarila lep rezultat na prvom lokalnom takmičenju, Amerikanka sada ima ozbiljnije ambicije.

– Imam dovoljno godina da mogu brže da se prilagođavam zahtevima i trendovima. Plešem moderne plesove, mislim da mogu da napredujem još mnogo – dodaje Paula. (objektiv.rs)