Mira u pijanstvu priznala mužu da je bila sa 32 muškarca: Kada je čuo i OVO, usledila je jeziva reakcija / Chennai

Ispovijesti

Mira u pijanstvu priznala mužu da je bila sa 32 muškarca: Kada je čuo i OVO, usledila je jeziva reakcija / Chennai

Indijka Mira Lagari (38) iz Čenaja završila je prošle nedelje na odeljenju intenzivne nege kada ju je suprug Dev (44) pretukao motkom u dvorištu kuće.

Mira je tokom jedne pijane večeri sa suprugom i parom prijatelja u kući prvo put priznala da je pre Deva, a udala se za njega 2017. godine bila u vezi sa 32 muškarca. Suprugu je rekla da je imala se*sualnih iskustava samo sa tri muškarca pre njega, prenosi portal DNA.

Kada je čuo za te informacije, prvo ju je pitao da li se samo šali s njim. Videvši da je i u trezvenom stanju ujutro bila ozbiljna, te da mu je još priznala i da je bila sa dve žene u prošlosti, uzeo je motku i u dvorištu samo što je nije ubio vičući u transu da je k….a.

Komšije koje su čule tresku i zapomaganje nesrećne žene, pozvale su policiju koja ne samo što je uhapsila Deva već su mu i zadali nekoliko kaznenih udaraca jer nije imao masku, što se u Indiji tako u 2021. godini sankcioniše.

Mira Lagari dovezena je u bolnicu sa polomljenim rebrom, kukom i rukom, a izbijena su joj i četiri zuba.

“Žena je ‘izlomljena’. Čudo je kako je ostala živa. Čovek izgleda nije birao gde će je motkom udarati. Rekla nam je da se ne kaje zbog povoda nasilja u dvorištu, jer smatra da je bilo ružno s njene strane što je krila neke informacije o sebi a on je to morao da zna”, rečeno je u bolnici u Čenaju.

Što se tiče Deva Lagarija, on će svakako odgovarati vrlo brzo za svoje postupke. (objektiv.rs)