BIVŠA ŽENA SPREMILA OSVETU! Zvezdanu Slavniću neće biti dobro kada izađe iz Zadruge, Ana će ga OJADITI

Showbizz

BIVŠA ŽENA SPREMILA OSVETU! Zvezdanu Slavniću neće biti dobro kada izađe iz Zadruge, Ana će ga OJADITI

Zvezdanu Slavniću je na početku “Zadruge” najveća podrška bila nevenčana supruga Ana. Ona, međutim, ni slutila nije da će je kroz samo nekoliko meseci, tokom boravka u zatvorenom prostoru, partner javno prevariti sa 26 godina mlađom Anđelom Đuričić. Iz tog razloga, Ana je spremila paklenu osvetu.

Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora bliskog nekadašnjem paru, ona će potražiti pola Zvezdanove zarade iz rijalitija.

– Ana je rešila da doživotno okonča odnos sa Zvezdanom. Ona ne želi više nikakav vid komunikacije s njim, ali ništa manje ni sa njegovim ocem Zoranom Mokom Slavnićem. Svesna je da je Zvezdan papreno naplatio svoje učešće u rijalitiju i da će želeti da s mladom izabranicom troši pare po izlasku u spoljni svet. Stoga je rešila da uzme sve što je njeno, a zakonski joj pripada polovina zajedničke imovine, kao i polovina njegove zarade iz rijalitija – tvrdi dobro obavešten izvor za Kurir.

Kako bismo proverili epilog ove zamršene situacije, kontaktirali smo sa advokaticom Slavkom Babić, koja nam je objasnila kako funkcioniše podela imovine u slučaju da se rastavljaju vanbračni supružnici. Babićeva ističe da, po pravnom osnovu, Slavnićevoj vanbračnoj supruzi sleduje pola imovine koju su zajedno stekli u proteklih 15 godina, ali i polovina honorara iz “Zadruge”.

– U zajedničku imovinu spada ona koju su supružnici/vanbračni partneri stekli radom u toku trajanja bračne/vanbračne zajednice. Pojam rada u praksi se veoma široko tumači. Tipični primeri zajedničke imovine su plata, različiti honorari, prihodi od zajedničke imovine itd. Deobom imovine jasno se definiše, precizira, šta pripada kom bračnom/vanbračnom partneru. Moguća su dva načina deobe imovine: sporazumna deoba imovine i sudska deoba, odnosno podnošenje tužbe radi podele imovine. U konkretnoj situaciji, honorar od rijalitija smatra se zaradom i ulazi u zajedničku imovinu – istakla je Babićeva za Kurir. (kurir.rs)