Prve bračne noći se razočarala u muža, pa mu razbila glavu: Ukrala mu i novac, ali na ovo nije računala!

Ispovijesti

Prve bračne noći se razočarala u muža, pa mu razbila glavu: Ukrala mu i novac, ali na ovo nije računala!

Ugovoreni brakovi nisu ništa novo i nepoznato u Indiji, ali to da mlada već prve bračne noći napadne čekićem mladoženju i razbije mu glavu, to je već nešto neočekivano.

A upravo takav slučaj zabeležen je u državi Utar Pradeš, odnosno Kunda Kurd selu, gdje je Saira Ravi (32) napala muža Kulama poslije prve bračne noći i s nekoliko udaraca čekićem, poslala ga je u bolnicu, piše India Today.

Navodno je bila razočarana u njegove se*sualne mogućnosti u krevetu, ali izgleda da je, prema novim izvještajima iz policije, prije razlog bio taj što je muž bio dobrostojeći jer je pred bijeg iz njegove torbe Saira ukrala pozamašnu sumu novca.

“Njih je spojio zajednički prijatelj tradicionalnom metodom ugovaranja braka. Sve je kulminiralo kada su prve bračne noći ostali sami. Dok je Kulam bio srećan što je s njom, ona je izgleda imala samo jedan cilj – da ga opljačka i pobjegne. Međutim, mladoženja je na vrijeme javio familiji šta se dogodilo, dok je ležao na podu budeći se iz nesvijesti. Kako su oni živjeli blizu, izletjeli su iz kuća i na motorima su pohitali ka autobuskoj i željezničkoj stanici da je stignu. I uhvatili su Sairu”, objavila je policija Kunda Kurd sela.

Saira očito nije očekivala tako brzu reakciju familije i imala je mnogo sreće, jer su oni mogli da je linčuju, a zapravo su prilikom hvatanja samo pozvali policiju, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)