JEZIVI PRIZORI U ZADRUZI Isplivao NECENZURISAN SNIMAK Majine i Miličine tu*e, Marinkovićka je PLJUNULA, a onda NASTAO KARAMBOL

Showbizz

JEZIVI PRIZORI U ZADRUZI Isplivao NECENZURISAN SNIMAK Majine i Miličine tu*e, Marinkovićka je PLJUNULA, a onda NASTAO KARAMBOL

Maja Marinković, koja je prevarila Bilala čim je napustio rijaliti, doživela je skoro istu sudbinu, kada je videla klip na kom Filip Car krišom priča sa Milicom Veselinović, a odmah nakon toga došlo je do jezive tuče. Naime, na internetu se pojavio snimak, gde se vidi da je Maja započela tuču i to tako što je pljunula Milicu.

Milica je skočila na Maju i uhvatila je za kosu.

– Milice nemoj je izazivati, nije joj dobro ovih dana – govorio je Car Milici, govoreći da je Maja trudna.

– Nemojte oovde, to možete kad dođemo kući – nastavljao je Filip.

– Neću, nemoj da ga štipaš. Naravno da neću, je l treba da te vređam ovde trudnu? Je li? Je l treba da te vređam trudnu? – pitala je Veselinovićeva Maju, a onda je Maja skočila i pljunula je, što je isprovociralo Milicu koja ju je uhvatila za kosu, te je krenulo i šutiranje.

Filip Car ih je odvajao dok su obe vrištale, a Maja govorila da je sklone od nje. Podsetimo, ovo nije prvi put da ove dve rivalke odmere snage, prethodni put je do karambola došlo zbog Bilala, a ako je sudikti po tome, izgleda da se Maja i Milica u jednom slažu, a to je isti ukus za muškarce. Kurir.rs/M.K.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samo_realno (@samo_realno6)