Snimak koji ledi krv u žilama: Počeo da kopa grob za svoju kćerku, a onda začuo plač bebe

Region

Snimak koji ledi krv u žilama: Počeo da kopa grob za svoju kćerku, a onda začuo plač bebe

U posljednje vrijeme rubrike crne hronike u svim medjima širom svijeta su prepune. Nekak nam se čini da iako su razne stvari dešavale i prije da su sada dostigle veći nivu u bizarnosti i cijelom užasu. Više puta se zapitamo kakvi su to ljudi uopšte kada mogu da urade neka djela koja možemo samo da vidimo u filmovima.

Također, svjedoci smo raznih priča koje nas ostavljaju u šoku i nemamo nekog komentara za njih. Tako sada donosimo jednu takvu priču koja je šokirala sve koji su je pročitala. Djevojčica koja se rodila prije vremena u Indiji je pronađena zakopana u jednoj glineoj posudi, kako navode, bila je živa a prema navodima doktora koji je zadužen za njen oporavak, ona je bolje i oporavak ide na bolje.

Ona je dovedena u jako lošem i kritičnom stanju, imala je jako nizak nivo trombocita ali pored toga je imala i sep su. Djevojčica sada ima normalno funkcionisanje organizma, sve se stabilozovalo, kao i njena kilaža, sada dobila na kilaži što je jako dobar znak.

Mještanin koji je želio da zakopa svoje diejte koje je nažalost rođeno mr tvo je našao bebu, dok je kopao vidio je glinenu posudu po koojoj je udario, kada je ona pukla, počela je beba da plače. Za one koji ne znaju, bebe se rode sa masnoćom na leđima, stomaku i obrazima, od koje mogu preživjeti nekoliko dana, pa tako da je prema navodima doktora ova beba preživjela od tri do pet dana. Niko se nije oglasio da traži bebu, a sve je bilo javno čovjek koji ju je našao je preuze kao dar od Bog.a (magazindan.info)