On ima 85, a ona 24 i uživaju u braku: ‘Očajnički želimo djecu, nadamo se dobiti bar dvoje’

Ispovijesti

On ima 85, a ona 24 i uživaju u braku: ‘Očajnički želimo djecu, nadamo se dobiti bar dvoje’

Nije me briga ima li 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 jer izgleda tako dobro. Uvijek je budan i aktivan. Moj djed je rekao da je sretan ako sam ja sretna, kaže Miracle Miracle Pogue (24) i suprug Charles Pogue (85) iz Mississippija brzo su se zaljubili nakon što su se upoznali u praonici rublja – i sada razmišljaju o proširenju obitelji, unatoč tome što 85-godišnjak stariji od njezinog djeda.

Upoznali su se 2019. i par se brzo skrasio. Umirovljeni agent za nekretnine Charles konačno je odlučio priznati svoje osjećaje medicinskoj sestri Miracle godinu dana kasnije i zaprosio ju je u veljači 2020.

Unatoč dobnoj razlici od 61 godine, par razmišlja o umjetnoj oplodnji u nadi da će zasnovati obitelj kako bi osigurali da Charles, koji nema djece, iza sebe ostavi nasljednika. Miracle kaže da su mama Tamika Phillips (45) i djed Joe Brown (72) podržavali vezu od početka nakon što su vidjeli koliko ju je umirovljenik usrećio, ali tatu Kareema Phillipsa (47) bilo je teže uvjeriti.

Charles je donio jedan odjevni predmet i samo je želio da ga poslužim. Jednog je dana ušetao unutra, bacio komad papira i rekao ‘zapiši svoj broj’ kao pravi ‘igrač’. Bio je moj vitez u sjajnom oklopu – kaže Pogue, dodajući kako se nije osjećala čudno zbog njega.

Činio je da se osjeća ugodno.

– Znala sam da je stariji, ali nisam točno znala koliko ima godina. Kada sam saznala, već je bilo kasno, prošlo je nekoliko mjeseci i već sam gajila osjećaje prema njemu – otkriva djevojka navodeći kako je on rođen 1937.

Nikada se nije obazirala na njegove godine, samo su htjeli vidjeti kako im ide.

– Nije me briga ima li 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 jer izgleda tako dobro. Uvijek je budan i aktivan. Moj djed je rekao da je sretan ako sam ja sretna i ako je to ono što želim, dok je moj tata bio protiv – ističe.

Trebalo joj je dosta vremena da ga uvjeri te ga je pitala i želi li zauvijek izgubiti kćer.

– Da nije došao na moje vjenčanje, izgubio bi me zauvijek. Rekla sam mu da trebam njegovu podršku i da me otprati do oltara. Jednom kada je upoznao Charlesa i razgovarao s njim, zavolio ga je – kaže ona.

– Miracle je sjajna. Dan vjenčanja je bio prekrasan, bio je to najbolji dan u mom životu. Nema problema s razlikom u godinama. Oni koji ostavljaju komentare na internetu ne čine razliku, samo ih puštamo da rade svoje. Jako smo sretni zajedno. Radujemo se zajedničkom osnivanju obitelji – kaže Charles.

Par se vjenčao u srpnju prošle godine, a Miracle taj dan opisuje kao ‘najbolji dan’ u svom životu. Unatoč razlici u godinama, ona kaže da očajnički želi zasnovati obitelj s Charlesom i nada se da će imati dvoje djece iako zna da će ga ona vjerojatno nadživjeti.

– Želim da ima još jednu generaciju. Tražimo IVF kliniku da razgovaramo o našim mogućnostima. Prije smo išli u kliniku, ali stvarno smo osjećali predrasude iako nas ne poznaju i bilo je prilično porazno. Sada na to ne mislim sve dok mi daju moje dijete. Možda će nas Charlesove godine spriječiti da imamo djecu, ali ja sam otvorenog uma – rekla je Pogue.

Također dodaje i kako se brine za Charlesa.

– Na Dan zahvalnosti je dobio Covid i ja sam se slomila, pripremila sam se na sve, ali način na koji on ustaje i živi svaki dan…, ne ide on nikamo. Pripremamo se za svašta, a on kaže da možda neće biti ovdje za pet godina. Ja mu kažem da hoće i da će nas sve nadživjeti. Realno znam da ću biti tu dulje od njega pa pokušavam živjeti, zabavljati se i iskusiti što više mogu s njim. Pokušavamo to živjeti – kaže djevojka.

Miracle tvrdi da je njezina veza privukla mnogo negativne pozornosti i zlobnih komentara na internetu, a par često pogrešno smatraju ocem i kćeri, donosi Mirror.

– Jednom smo išli na Floridu na odmor. Iznajmljivali smo auto i gospođa je rekla ‘o, je li ovo tvoj tata?’ i rekla sam joj ‘da, ovo je moj tata, hej tata, tata’… Ja sam šašava osoba pa se ne ljutim. U javnosti me čak nije briga, ne mislim o tome kao o čudnom, samo provodim svoj dan. Pojedinci na internetu čine da se osjećam čudno. Dobivam negativnu reakciju od onih koji me ne poznaju i ne vole, oni to nazivaju onako kako oni to vide – ispričala je.

Mnogi su joj govorili da iskorištava Charlesa.

– Naravno, spominju financije, ali ja sam medicinska sestra. Krenula sam u medicinsku školu kad sam ga upoznala. Bit ću dobro s Charlesom ili bez njega. Moj izbor je biti s njim i osjećam se dobro – ističe.

Ne smeta joj, kako kaže, da drugi izraze svoje mišljenje.

– Ima mnogo onih koji su za mene i Charlesa. Oni kažu da izgledamo tako dobro. Neki dijele svoje priče o svojim starijim muškarcima i kažu da se zbog mene osjećaju ugodno u svojoj koži – dodaje djevojka.

Miracle voli što uvijek može obratiti se suprugu kada joj treba pomoć.

– Sviđaju mi se njegovi savjeti, znam da mu mogu otići i pitati ga bilo što. Vjerujem da me neće ostaviti u neznanju, pobrinut će se da sam dobro – istaknula je. (24sata.hr)