“Leteća Šemsa”: Poznata pjevačica pala s bine – PRIKLJUČILA SAM SE ESTRADNIM PADAVIČARIMA (VIDEO)

Muzički svijet

Na Internetu je osvanuo snimak pjevačice Šemse Suljaković koja je skočila s bine i pri padu udarila glavom o ivicu bine.

Iako je na društvenim mrežama gdje je osvanuo snimak objašnjeno da je Šemsa skočila s bine kako bi pjevala s publikom, u komentarima se tvrdi i da se previše približila ivici s bine i da je skočila kako ne bi pala.

Tom prilikom je završila na podu i iz sve snage udarila glavom o binu. Pjevačica se sada oglasila i progovorila o nemilom događaju i otkrila kako se osjeća.

“Stejdž je mali, a oivičen nekom minijaturnom ukrasnom ogradicom. Nisam obraćala pažnju, zapravo je nisam ni vidjela. Dok sam pjevala, da bih bila bliže publici, zakačila sam za ogradicu. Plašeći se pada na lice, skočila sam uvis i pala na stražnjicu, a onda sve okrenula na šalu i tako nastavila pjevanje sa prvim padom u mojoj karijeri.

Priključila sam se i ja grupi estradnih ‘padavičara’.’ Nije to neka visina, ali ‘prizemljenje’ je bilo bezbolno. Tek sad osjetim bol u plećki i stražnjem dijelu kičme, stavljala sam led, već sutra putujem dalje, biće to sve dobro uz božiju pomoć. Hvala na brizi svima i onima koji su na brzinu sve stavili na društvene mreže, nek su zdravi i veseli kao što su bili dok sam nastupala”, rekla je Šemsa za Express.ba. (MONDO)