NJIHOV BRAK ĆE BITI STAVLJEN NA OZBILJAN TEST: Ova 3 znaka bi se mogla razvesti do kraja 2023. godine

Zanimljivosti

NJIHOV BRAK ĆE BITI STAVLJEN NA OZBILJAN TEST: Ova 3 znaka bi se mogla razvesti do kraja 2023. godine

Kada je u pitanju ova godina, ona bi mogla biti posebno negativna na polju ljubavi za Vodoliju, Djevicu i Strijelca. Djevica su veoma osetljive i njihove emocije će biti preopterećene od marta 2023. godine kada Saturn ulazi u znak Ribe i pravi opoziciju na njihovo polje braka, piše Naj Žena.

Najvažnije je voditi računa o mogućim problemima iz prošlosti, posebno kada je u pitanju 2021 godina kada su se pojavili problemi u vezi ljubomore i posesivnosti u njihovom braku. Ako budu dovoljno strpljivi, Djevice mogu da savladaju ovaj problem. Ali mnogi pripadnici ovog znaka biće veoma nervozni i napeti pa može doći do prekida odnosa a samim tim i da razvoda.

Što se tiče Vodolija, tokom leta Venera će biti u znaku Lava nekoliko mjeseci i praviće opoziciju na njihovo polje braka i bračne komunikacije. Mogući su verbalni sukobi koji mogu krenuti i ranije. Tokom maja mnoge Vodolije osećaju pritisak od strane partnera i može doći do veoma dramatičnih sukoba pa i prekida odnos.

Važno je povesti računa o načinu komunikacije jer sve se negativno odražava na njihove porodice. Strelčevi su pod jako negativnim uticajem Marsa u Blizancima. Taj negativni aspekt traje od oktobra 2022 godine i osjeća se do kraja proljeća 2023 godine.

U tom periodu mnogi Strelčevi imaju potrebu da prekinu komunikaciju sa partnerom jer se osjećaju zapostavljeno i neprihvaćano. novi.ba