RADA MANOJLOVIĆ OTKAZALA SVE NASTUPE KOJE JOJ ZAKAZAO BIVŠI MENADŽER! Pevačica se hitno oglasila: Nemoguće je raditi…

Showbizz

RADA MANOJLOVIĆ OTKAZALA SVE NASTUPE KOJE JOJ ZAKAZAO BIVŠI MENADŽER! Pevačica se hitno oglasila: Nemoguće je raditi…

Pevačica Rada Manojlović je prekinula saradnju sa dosadašnjim menadžerom koji joj je ugovarao nastupe, te je tako na njegovo mesto došla njena rođena sestra Maja. S obzirom na novonastalu situaciju, pevačica je primorana da otkaže zakazane nastupe, koje je sada već njen bivši menadžer zakazao, a o tome je obavestila pratioce na Instagramu.

– Pošto i sami znate da je došlo do prekida saradnje sa dosadašnjim menadžerom, otkazala sam sve nastupe koje je on zakazao jer je jednostavno nemoguće raditi pod tim uslovima – napisala je Rada na svom Instagram storiju i pojasnila:

– Zbog problema u komunikaciji i nemogućnosti da stupim u kontakt sa organizatorima privatnog veselja (koji su me angažovali 15.04 u Nišu), zamolila bih da se ljudi jave mojoj sestri – napisala je Rada u okviru Instagram storija.

Inače, kako su mediji ranije pisali Rada i Maja bi trebalo da profitiraju za čak 160.000 evra, a pevačica je sestru izabrala za svoju saradnicu kako bi ubuduće sva zarada išla “u jedan džep”. Kurir.rs