“Neotac sam jer sam je poslao po cigarete. I da, hvalim se”: Šta je iza slike djevojčice iz Bečeja koja slama srca!

Region

“Neotac sam jer sam je poslao po cigarete. I da, hvalim se”: Šta je iza slike djevojčice iz Bečeja koja slama srca!

“Bravo tata, cigare su lijek ako ih postavi kao cilj do kojeg će stići”, samo je jedan od komentara na fotografiji sa Tvitera koja je u prethodnih nekoliko dana privukla pažnju korisnika ove društvene mreže na kojoj se vidi kako djevojčica uz pomoć pomagala za hodanje korača ulicom.

Naime, kako je napisao otac u opisu ove slike, svoju kćerku koja boluje od celebralne paralize poslao je po kutiju cigareta. I ta činjenica učinila ga je presretnim, jer je shvatio da je jednu bitku poslije dugo vremena dobila.

– Znam, neotac sam jer sam je poslao po cigare. I da, hvalim se jer sad već može – napisao je na Tviteru.

Komentari korisnika društvene mreže samo su se nizali, a svi do jednog pružili su mu snažnu podršku. Bodrili su ga sa: “Bravo, tata!”, a pojedini su djevojčici poželjeli da sljedeći put iz prodavnice donese i sok. Kako je naveo otac A.N, sam je pitao ukućane ko će da ode po kutiju cigareta, a njegovoj sreći nije bilo kraja kada je djevojčica poželjela da to bude baš ona.

Za naš portal je pojasnio da često objavljuje ovakve sadržaje na Tviteru, a da se sa osudama nikada nije susretao, kao i da su djevojčicu u školi vrlo lijepo prihvatili zajedno sa njenim pratiocem.

– Nama je najveći problem što kod nas u Bečeju nema fizioterapeuta koji može da se bavi sa njom u Domu zdravlja. Idemo privatno i dajemo 1.500 dinara za sat vremena, 3 puta nedjeljno. Ja radim duple smjene u inostranstvu da bismo mogli da fimansiramo to, jer bivša supruga ne radi kako bi imao ko da bude sa djecom dok sam ja na poslu. Za nas bi bio spas da postoji fizioterapeut koji zna i hoće da se bavi sa njom. Od opštine dobija nedjeljno pola sata vježbi u specijalnoj školi, ali nema mnogo efekta – zaključuje otac za Telegraf.rs i nada se da će ovo biti samo jedan u nizu uspjeha kćerke koje će zabilježiti kamerom i podjeliti i sa drugima kako bi svima sa istim problemom dao vjetar u leđa. novi.ba