Presretne smo i uživamo: Oglasili se Mika i Giba Vasić prvi put poslije promjene spola i vjenčanja!

Showbizz

Presretne smo i uživamo: Oglasili se Mika i Giba Vasić prvi put poslije promjene spola i vjenčanja!

U medijima je kao bomba odjeknula vijest da su Mika i Giba Vasić promijenili spol i da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić, što je Kurir prvi pisao. Sada su se tom prilikom Mika i Giba prvi put oglasili za medije.

– Presrećne smo, pustite nas da uživamo same u ovim trenucima, ne komentarišemo ništa vezano za udaju moje sestre, kao ni o tome kako su naši roditelji podnijeli. Vidjeli ste slike, presrećne smo – izjavila je sadašnja Ana Nikolić.

Inače, Mika i Giba su bili učesnici rijaliti programa “Zadruga 2”, a tom prilikom su pred kamerama pričali o promjeni spola. Oni su tada otkrili da im je glavni cilj ulaska u “Zadrugu” bio novac, kako bi nakon završetka rijalitija mogli da pronađu najboljeg doktora i ostvare ono što su zamislili.

– Žena ne možeš da postaneš preko noći… Prve korake ćemo preduzeti poslije rijalitija – izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

– Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promijenimo spol. Moramo samo da uštekamo pare – rekao je Mika tom prilikom.

Podsjetimo, Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Njemačke, a oboje su bili obučeni kao žene. blic.rs