NASTAO OPĆI HAOS: Ana Bekuta bijesna zbog otkazanog koncerta u Puli, gradonačelniku poručila: ‘Đub*e ili, kako rekoše, smeće…’

Showbizz

NASTAO OPĆI HAOS: Ana Bekuta bijesna zbog otkazanog koncerta u Puli, gradonačelniku poručila: ‘Đub*e ili, kako rekoše, smeće…’

Pjevačica Ana Bekuta oglasila se na Instagramu povodom drame koja je nastala zbog otkazivanja koncerata pjevača narodne glazbe u Puli Gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, zabranio je nastupe glazbenika: Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u srcu Istre.

‘U Istri sam u posljednjih 40 godina…’

Tim povodom Ana Bekuta se oglasila na Instagramu i odgovorila Zorčiću referirajući se na navodnu izjavu u kojoj je Zorčić Srbe nazvao “smećem”.

“U Istri sam u posljednjih 40 godina ljetovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najljepših regija naše bivše države.

Hrana je fantastična, krajolik je prelijep, svi moji domaćini su bili nevjerojatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primijetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio”, počela je Bekuta.

“Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju.

Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vijesti da im dam jedan savjet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promijeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku”, poručila je.

Podsjetimo, u Domu sportova u Puli se 25. ožujka trebao održati spektakl narodne glazbe. No, na put je organizatorima stao gradonačelnik Pule, Filip Zoričić i zabranio koncert. novi.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Bekuta (@anabekuta1)