NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 4. marta

Zanimljivosti

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 4. marta

Sunce je u Ribama, a Venera u Ovnu, tako da će planetarne prilike pojedinim horoskopskim znacima više odgovarati za novac nego ostalima. Isto tako treba da znamo da u sljedećoj nedjelji nije povoljnan momenat da podižemo kredit.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 4. marta, to su horoskopski znakovi među kojima su Bikovi, Ribe, Djevice i Strijelčevi.

BIK

Naglašeno polje Riba donosi vam novac preko prijatelja. Merkur u Ribama donosi vam priliku da zaradite na osnovu nekog posla koji ćete raditi sa prijateljima. Pošto je tu umiješan i Neptun, onda treba da se čuvate velikih obećanja o novcu.

RIBE

Ovo je sezona vašeg znaka i zbog toga vam je dobro. Međutim, Jupiter i Venera u Ovnu donose vam sreću finansijskom planu. Najvažnije da znate da ne treba da brinete o finansijama.

STRIJELAC

Saturnov aspekat sa Marsom donosi vam novac koji ste zaslužili. Biće važnih pregovora o novcu i nije isključeno da ćete uspjeti da profitirate. U narednom periodu je sreća na vašoj strani zbog Jupitera u Ovnu.

DJEVICA

Venera u osmom polju donosi vam odličan period za raspolaganje tuđom imovinom i rješavanje pitanja nasljedstva. Imate mogućnost da dobijete veliki novac u narednom periodu. novi.ba