NESTALI MUŠKARAC NAĐEN U STOMAKU AJKULE: Porodica ga prepoznala po tetovaži

Region

NESTALI MUŠKARAC NAĐEN U STOMAKU AJKULE: Porodica ga prepoznala po tetovaži

Ostaci čovjeka koji je nestao ranije ovog mjeseca u Argentini pronađeni su u utrobi morskog psa, javlja Sky News. Diego Barria, 32-godišnji otac troje djece, posljednji je put viđen 18. veljače kako se vozi svojim terencem u blizini obale južne argentinske pokrajine Chubut.

U nedjelju rano ujutro dva su ribara prijavila lokalnoj obalnoj straži da su uhvatila tri morska psa u blizini mjesta gdje je pronađeno vozilo Barrije. Daniela Millatruz, službenica koja je bila zadužena za potragu za njim, izjavila je lokalnim medijima da su ribari rekli da su “pronašli ljudske ostatke u jednom morskih pasa dok su ih čistili”.

“Barrijina obitelj prepoznala ga je zahvaljujući tetovaži koja se vidjela na jednom od ostataka tijela”, dodala je. Uslijedit će DNA analiza kako bi se potvrdio identitet muškarca.

Oštećeno Barrijino vozilo pronađeno je na plaži blizu Rocas Coloradasa dva dana nakon što je nestao. Policija još ne zna šta se točno dogodilo.

“Pretpostavljamo da je Diego imao prometnu nesreću i završio u moru, a kako je tog vikenda bila velika plima, vjerovatno su njegovo tijelo odvukli morski psi”, rekli su iz policije. novi.ba