OVO JE NAJBOGATIJA MAČKA NA SVIJETU I TEŠKA JE 100 MILIONA: Upoznajte influenserku Nalu, topi srca širom svijeta

Zanimljivosti

OVO JE NAJBOGATIJA MAČKA NA SVIJETU I TEŠKA JE 100 MILIONA: Upoznajte influenserku Nalu, topi srca širom svijeta

Živimo u svijetu u kome je savršeno normalno da nečiji kućni ljubimac ima više pratilaca na Instagramu od njegovog vlasnika. Možda niste razmišljali o basnoslovnim svotama novca koje ovi četvoronožni influenseri zarađuju… do sada.

Predstavljamo Nala Cat, najbogatiju mačku na svijetu, prenosi Purewow. Kako je objavljeno na Cats.com, zvaničnoj listi najbogatijih životinja na svijetu, Nala na bankovnom računu ima 100 miliona dolara!

Većina prihoda Nala Cat potiče od njene uspješne Instagram stranice, na kojoj se može pohvaliti sa više od 4,5 miliona pratilaca. Osim plaćenog oglašavanja na društvenim mrežama, Nala Cat je vlasnik istoimene kompanije koja proizvodi mačiju hranu “Love, Nala” (S ljubavlju, Nala).

Ova maca zauzima drugo mjesto liste najbogatijih kućnih ljubimaca na svijetu, iza njemačkog ovčara Gantera VI (na njegovom računu je više od 500 miliona dolara). Međutim, Nala je najbogatija maca koja “zarađuje”, dok je bankovni račun Gantera VI „nasljeđen”.

Nalu Cat prati Olivija Benson, prelijepa škotska fold maca u vlasništvu Tejlor Svift. Olivija je na trećem mjestu najbogatijih mačaka, sa 97 miliona dolara zarađenih prodajom robe i pojavljivanjem u muzičkim spotovima svoje bogate vlasnice. novi.ba