Pljušte uvrede i psovke! Maja uništila Janjuša i spomenula mu bivšu ženu, Ana Ćurčić izvukla deblji kraj: Poješćeš svoje riječi!

Showbizz

Pljušte uvrede i psovke! Maja uništila Janjuša i spomenula mu bivšu ženu, Ana Ćurčić izvukla deblji kraj: Poješćeš svoje riječi!

Tokom podjele budžeta, Maja Marinković je napravila opšti haos i demantovala svoju nekadašnju ljubav Marka Janjuševića u stavovima koji joj se nisu dopali, a onda su se dotakli i Ane Ćurčić i ušli u žestoki sukob.

– Ne mogu da slušam laži. Imam pravo da repliciram. Što se tiče tvoje podjele za sad, jako si lažan, nisi iznio pravo mišljenje o Filipu. Dao si male budžete, a kao prijatelj si trebao velike. Mislim da si došao razvaljen od alkohola ne bi li ti lakše pala podjela. Razvaljen si kao letva – vikla je Maja.

– Djevojko nisam mrtav pijan. Ovo su stvari gdje neko hoće da bude u centru pažnje, a ne može – rekao je Janjuš.

– Pereš sebe. Daješ Ani, Zvezdanu i Anđeli srednje i stavljaš ih u istu ravnu. Nije kriva žena ništa, ti si kriv jer si bio džukela i nisi mislio ništa o svojim postupcima dok si varao ženu – rekla je Maja.

Slažem se d.oljo. M.š šljamu, sjedi dole – rekao je Janjuš.

– Ova d.olja ti je uništila brak, kleo si se u dijete da nećeš opet biti sa mnom. Pravdaš alkoholičare, švalere, probisvijete. Omalovažavaš ženu kao što je tvoja – rekla je Maja.

– Rekla bih ja večeras – rekla je Ana.

– Bolje reci sad da te ne bih nap.šio. Ana ti si folirant. Pošto si bezobrazna i ja te štedim ovdje. Ti si folirant kojeg Zadruga nije vidjela. Dao sam ti srednji kao njima dvoma jer ste svo troje za mene isti. Ne zanima me, najviše gotivim Zvezdana. Nebitno šta je uradio. Ti si najveći folirant. Osjetila si da možeš da budeš prvo mjesto i došla si ovdje. Razumijem da tebi pare trebaju, ali tebi ne treba jedna cifra, a ti tražiš drugu jer hoćeš više. Imaš pravo da se boriš, ali preko mene i drugih ljudi ne. Prema tebi sam jako korektan i neću te uvrijediti. Ako misliš da svako treba da bude na tvojoj strani, to je tvoj problem. Mi ne znamo šta je istina. Život je takav, desilo se šta se desilo – rekao je Janjuš.

– Hvala ti na izlaganju i to je to. Ne znam kad sam od ikoga tražila da ih pljuje – rekla je Ana.

– Ana igraš rijaliti, ne zanimaju me fanovi. Ja sam iskren čovjek koji priča kako jeste. Nemoguće je da nas sedam sjedi ovdje, da kad ti progovoriš tih sedam kaže “uh”. Ne kaže jedan nego nas deset. Ti želiš da te svi napadaju. Treba sama da osjećaš ono što osjećaš – rekao je Janjuš.

– Ti ćeš da mi objasniš. Nisam ti ja drug – rekla je Ana.

– To što si pomislila da si prva to je tvoj problem – rekao je Janjuš.

– Sram te bilo. Poješćeš svoje riječi. Ja tebe od danas ne poštujem. Ne dam na sebe. Nikome ja neću da kažem zašto sam došla. Žena koja je sada u rijalitiju nikad nije bila i zaista ne možeš da me svrštaš u nijednu ženu koja je ušla. Sram te bilo. Lupetaš, lupetaš. Slobodno psuj, ja znam kako kockari rešetaju – rekla je Ana.

– I ti si kockar, a njega si napadala da je kockar. Moje djevojke su se j..ale sa mojim drugom oženjenim, a ne mogu to da kažem jer ću njemu napraviti problem ovdje – rekao je Janjuš Izvor: Kurir