Ima najveće usne na svijetu, a sada želi povećati i jagodice

Magazin

Andrea je potrošila 9.000 eura na svoje usne sa željom da budu najveće na svijetu, no čini se da joj to nije dovoljno pa kreće s povećavanjem jagodica.

Bugarki Andrei Ivanovoj (25) životna želja je bila imati najveće usne na svijetu, a nakon potrošenih 9.000 eura na njihovo povećanje, želja joj se ostvarila. Čini se da Andreu to ipak nije zadovoljilo, jer sad želi imati najveće jagodice na svijetu.

– Uz najveće usne na svijetu, želim imati i najveće jagodice. Do sada sam primila četiri injekcije hijaluronske kiseline u jagodice, ali ću se ubrzo podvrgnuti dodatnom ubrizgavanju – rekla je Andrea, piše ”Mirror”, pa dodala:

– Za proces zacjeljivanja trebam izbjegavati jake pritiske na lice do tri dana. Cilj mi je značajno ih povećati, ali, naravno, i dalje želim veće usne. Nastavit ću s injekcijama dok ne budem zadovoljna. Andrea je ukupno primila hijaluron 34 puta, a neki ljekari odbili su je za novo ubrizgavanje. Naime, savjetovali joj da dobro pripazi na use, jer bi budući zahvati mogli biti fatalni.

– Usne mi još nisu dovoljno velike, želim još volumena – rekla je Andrea, pa zaključila da ne zna koliko je tačno novca ukupno potrošila, a samo je na filere za jagodice dala 1.800 eura.

– Ljudi me ponekad vrlo negativno komentiraju, a mnogi ne odobravaju ni moju novu povećanu bradu. Moj izgled ne odobrava ni moja porodica, ali moraju prihvatiti moj izbor.

Andreu na Instagramu prati 25.000 ljudi, a svakom ih svojom novom fotografijom šokira.

– Ne znam je li ovo više ružno, ili je tužno – napisao joj je jedan od pratilaca. (avaz.ba)