“ZVAO SAM JE TRI DANA, NIJE MI SE JAVLJALA” Taki progovorio o jezivoj fotografiji, otkrio detalje nasilja i poslao SNAŽNU PORUKU!

Showbizz

“ZVAO SAM JE TRI DANA, NIJE MI SE JAVLJALA” Taki progovorio o jezivoj fotografiji, otkrio detalje nasilja i poslao SNAŽNU PORUKU!

Nedavno je šok fotografija Maje Marinković ugledala svetlost dana, a domaća javnost je ostala zetečena njenom promenom ličnog opisa. Naime, Marinkovićeva je na pomenutoj slici unakađenog lica, sa podlivima, sva otečena i u modricama, a sve je to osvanulo na njenom zvaničnom Instagram nalogu, koji vodi njen otac Taki Marinković.

Upravo on, bio je gost Kurir televizije i portala, te je otkrio sve detalje nasilja koje je Maja pretrpela u spoljnjem svetu, ali i tužbama za mučno maltretiranje kako Marka Janjuuševića koji je počinio nedelo sa slike, tako i Filipa Cara, koji je nedavno dobio krivičnu prijavu od porodičnog advokata. Taki je na samom početku razgovora otkrio pozadinu kačenja sporne fotografije, ali i obelodanio nove detalje sukoba i nasilja nad svojom ćerkom.

– Ja sam protiv svakog vida nasilja! Nakon Zadruge 4, kada su Janjuš i ona imali neku vezu napolju, ja sam pokojnoj sestri davao pola godine, Maja se tada nije pojavila. Zvao sam je tada dva tri dana za redom, nije smela da mi izađe na oči, a kada sam je konačno i video bila je tako unakažena, kao što ste videli na slici. Pre neko veče, Janjuš je stavio Maju za potrčka i tom prilikom ju je tako jako udario po ruci, gde sam odmah pomiislio da može ponovo nešto da se desi. Zato sam to uradio. Videli ste šta je Maji uradio, a ima žensko dete, stop nasilju nad ženama – rekao je Taki.

Pre samo nekoliko dana, Taki je uz pomoć advokata podneo krivičnu prijavu protiv Filipa Cara, te ga je tužio i priložio sav sporan materijal što je Kurir prvi ispratio, a sada je priznao da li je i Janjuš svojevremeno slično prošao kada je u pitanju zakon.

– Maja Janjuša tada nije tužila, a pre nego što je ušla u Zadrugu, ovlastila je svog advokata, tako da više ni ja sa tim nemam veze a ni ona. Car jeste tužen sada. Njeni fanove prilože video snimke i sav materijal, pošalju advokatu i on vrlo dobro zna šta treba da radi. On je taj koji procenjuje ima li prostora za tužbu ili nema, jer mi prvenstveno nismo tužibabe, već heroji, a pravnik najbolje radi svoj posao – naveo je Marinković.

S obzirom da su Maja i Car skloni čestom mirenju, svađama i raskidima, Marinković je za Kurir priznao strahuje li od toga da mu ćerka zameri što je njihov slučaj predao sudu.

– Ne, ne strahujem jer je ona njemu lično dala punomoć, kako bi se on bavio tim stvarima. On je porodični advokat, čovek samo radi svoj posao – izjavio je Majin tata.

Marinković je na samom kraju, za Kurir otkrio da li sumnja da će se Maja pomiriti sa nekim od bivših partnera koji su sa njom trenutno na imanju, Janjušem, Carem ili Bilalom. Ne, jer jedna osoba koja je skoro izašla, prenela mi je da će Maja do kraja biti sama, a tako je i najbolje. Ona sve konce drži u svojim rukama, pametna je, lepa je, atraktivna, zabavlja narod, a to je i njen posao – zaključio je Taki za Kurir. Kurir.rs/Jovana Matić Đokić