Bh. ljepotica Ana Marija Jurišić pozirala uz zastavu BiH: Ljubav za moju zemlju!

Magazin

Bh. manekenka Ana Marija Jurišić pozirala je na plaži u Meksiku, a za fotografije je odabrala zanimljiv rekvizit – zastavu Bosne i Hercegovine.

Nekoliko fotografija koje je podijelila na svom Instagram profilu prikazuju atraktivnu bh. manekenku dok u rukama drži zastavu. Na jednom od snimaka Jurišić leži ogrnuta samo zastavom, a u opisu objave je poručila: “Ljubav za moju zemlju”.

Uslijedio je niz drugih fotografija s plaže, a Ana Marija je na sebi imala dvodijelni kupaći kostim brenda Victoria’s Secret u plavoj boji.

Zahvaljujući ovom izdanju manekenka je dobila niz komplimenata, a proglasili su je i “najljepšom Bosankom”. Objavi ovog izdanja prethodilo je još nekoliko izazovnih fotografija sa snimanja za koje je Jurišić pozirala u toplesu.

Ova uspješna bh. manekenka karijeru gradi u New Yorku, a do sad je imala niz uspješnih snimanja među kojima se ističu ona za Victoria’s Secret, Chanel kao i magazin Vogue.

Modom se bavi od petnaeste godine, bila je i Miss Hrvatske, a pojavila se i u muzičkim spotovima regionalnih zvijezda. (klix.ba)