Žena šokirala svet svojom izjavom NIKAD NIJE SPAVALA SA MUŽEM, A IMAJU ČETVORO DECE!

Region

Žena šokirala svet svojom izjavom NIKAD NIJE SPAVALA SA MUŽEM, A IMAJU ČETVORO DECE!

Deo brakova i partnerskih zajednica opterećuju svima poznati problemi –finansijske poteškoće bračnih drugova, nasilje prema partneru (fizičko, psihičko, emotivno, ekonomsko…), poroci – neverstvo jednog ili oba partnera, alkoholizam, narkomanija, kocka…

Sa druge strane različite kulture, vere i običaji nalažu i drugačije oblike ponašanja, a pogotovo kada je reč o ljubavnim i intimnim odnosima, braku i porodici. Jedan od primera takvih propisa jeste i judaizam koji ima stroga pravila i dužnosti koji se moraju poštovati u braku.

Judaizam priznaje intimne odnose samo ako su deo bračne veze, te su odnosi strogo zabranjeni pre braka. Takođe, jevrejska tradicija govori o seksualnim odnosima samo u braku I to samo u cilju razmnožavanja, bez strasti i vođenja ljubavi iz uživanja. Pravoslavne jevrejske porodice imaju u proseku od 5 do 10 dece.

Obzirom na to, ne bi trebalo da vas začudi slučaj jednog jevrejskog bračnog para koji za čitavu deceniju braka nije proveo zajedničku noć u krevetu. Mirijam Azagvi (36) i Aron Azagvi u braku imaju četiri kćerke starosti od devet meseci do devet godina. Inače, oni su ortodoksni jevreji I strogo se pridržavaju svih pravila koje propisuje vera.

@miriamezagui

Replying to @mdeedle Aron does 95% of the grocery shopping in our house, so here is his @Costco Wholesale haul. #costco #husbandwife #shoppinghaul #onsale

♬ original sound – Miriam Ezagui

Neka od pravila začudiće vas. Na primer kada žena ima menstrualni ciklus muž ne bi trebalo da spava u istom krevetu zajedno sa njom. Ali kako se čini oni su otišli korak dalje i ovo pravilo primenili za svaki dan, odnosno noć. Kako tvrde, Mirjam i Aron nikada ne spavaju u istom krevetu od početka njihovog braka.

Iako im vera ne zabranjuje da spavaju zajedno, oni su se međusobno dogovorili da se to neće dogoditi iz jednog jedinog razloga – veruju da to njihovu ljubav još više ojačava.

– Porodice kao što je naša koje praktikuju veru, nedelju kad žena ima menstruaciju nazivaju Nidah. Tada muž ne sme da spava u istom krevetu sa ženom. Ja i Aron smo se na početku našeg braka dogovorili da to praktikujemo sve vreme. On ima svoju sobu za spavanje, a ja svoju. To je ojačalo našu ljubav jer kad ne možete seksom da “izgladite” svađu onda ste primorani da više razgovarate što produbljuje odnos između muškarca i žene – rekla je ona i dodala da je ovaj njihov stav dodatno začinio i njihov intimni odnos.

Ona je otkrila i da je zbog ovakvog načina života njihov odnos vatreniji.

– Kada niste stalno pored muža intimni odnos je mnogo uzbudljiviji a dodiri mnogo intenzivniji. Moram da naglasim da nama vera ne zabranjuje da imamo intimne odnose samo kad želimo decu već je dozvoljen seks i radi ličnog zadovoljstva – naglasila je ona, a prenose strani mediji. kutaknet.com