NAKON ČETIRI GODINE SUKOBA: IBRO BUBLIN OSVANUO U ZAGRLJAJU ANDREANE ČEKIĆ

Showbizz

NAKON ČETIRI GODINE SUKOBA: IBRO BUBLIN OSVANUO U ZAGRLJAJU ANDREANE ČEKIĆ

Nakon prepucavanja i teških riječi, Andreana Čekić i Ibro Bublin, sreli su se oči u oči i konačno zakopali ratne sjekire. Njihov sukob nastao je prije četiri godine kada je Ibro u jednom intervjuu potkačio kompozitora Sašu Lazića, zbog optužbe da je prisvojio njegovu pjesmu „Sve ću ti dati“, a Andreana je stala u odbranu nekadašnjeg saradnika.

Tada su na društvenim mrežana krenula prepucavanja između njih, a Ibro je objasnio da je Lazić optužbom želio da se prezentuje u javnosti i to preko njegovog imena i popularnosti. Ova njegova izjava je zasmetala Čekićevoj, te je poručila da Ibro može Laziću cipele da briše, a zatim mu na Instagramu odbrusila:

–Nazivajući bilo koga „anonimusom“ iz posla kojim ti pokušavaš da se baviš, samo se bezuspješno češeš tamo gdje te najviše svrbi – napisala je tada.

Poslije četiri godine od sukoba, Andreana i Ibro susreli su se na jednom veselju, a nakon toga Bublin je podijelio zajedničku fotografiju na kojoj zagrljeno poziraju.

-Kako kažu “Vremenom dođe sve na svoje.” Imao sam mnogo toga za reći kada je trebalo, kada je to bilo potrebno, ali sam sve vrijeme šutio, jer sam znao zašto. Vjerovao sam u to da si veliki čovjek od žene, a to si i potvrdila! Naš zajednički koncert u Gracu koji se završi u zagrljaju i ljubavi – poručio je Ibro uz fotografiju sa Andreanom, što je oduševilo njihove fanove. hayat.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ibro Bublin (@ibro_bublin)