PREBRZO UŠLI U KRIVINU: Dvojica turista divljala ferarijima, izgubili kontrolu u krivini PA POLETELI i zabili se u zid (VIDEO)

Zabava

Dva vozača povređena su kada su se Ferarijima zabili u ogradu u mestu Osimo, blizu talijanskog grada Ancone. Policija sumnja da je uzrok nesreće prevelika brzina kojom su ušli u krivinu.

Prema izveštavanju talijanskih medija vozači su izgubili kontrolu nad vozilima i zabili se u zid, nakon čega se jedan zapalio. Prema policijskom izveštaju uzrok nesreće mogla bi biti neprilagođena brzina, ali policija i dalje sprovodi istragu.

Snimak nesreće prikazuje crveni Ferrari kako sleće sa puta a sledi ga plavi koji je poletio vazduh pre no što se zabio u ogradu i zapalio. Svedoci nesreće odmah su o događaju obavijestili policiju, a hitna pomoć je oba povređena vozača prevezla u bolnicu, i oni nisu u životnoj opasnosti.

Na lice mesta su stigli vatrogasci kako bi ugasili plamen koji je zahvatio plavi auto. Prema izveštajima italijanskih službi vozači su turisti iz Belgije i Holandije koji su u tu bili na odmoru s prijateljima.

Nije poznato koji je upravljao kojim automobilom.

(Kurir.rs/Večernji list)

https://youtu.be/FPccvW064to