SPISAK ZEMALJA SA NAJLEPŠIM MUŠKARCIMA I ŽENAMA: Niko nije očekivao da će ove dame PONETI POČASNU TITULU!

Region

Na Internetu malo-malo pa osvanu liste najlepših ljudi, a poznati brend kupaćih kostima sproveo je istraživanje i napravio spisak zemalja sa najlepšim ženama i muškarcima.

Rangiranje je napravljeno analizom hiljada postova na popularnom forumu Redit o privlačnim nacijama. Analizirali su se svi postovi na Reditu koji su u sebi sadržali reči poput: atraktivno, privlačno, zgodno, lepo, predivno, se*si. Takođe, u obzir je uzet i broj postova, komentara i glasova, piše Dejli mejl.


A evo kako sudeći po tome, izgleda lista zemalja sa najlepšim ženama. Prvo mesto je ni manje ni više zauzela Indija, a odmah ispod nje sledi Japan, dok su na trećem mestu Šveđanke. Zatim slede, Poljska, Italija, Brazil, Ukrajina, Francuska, Izrael i na poslednjem, desetom mestu – Amerika.

Indija
Japan
Švedska
Poljska
Italija
Brazil
Ukrajina
Francuska
Izrael
Amerika

– Kada je reč o najatraktivnijim ženama na svetu, Indijke su na vrhu za korisnike Redita. Uz izuzetno uspešnu bolivudsku filmsku scenu, sa ženama koje nose prekrasne haljine i podjednako upečatljivu šminku i frizuru, lako je shvatiti zašto su te žene proglašene najprivlačnijima – rekli su predstavnici popularnog benda.

S druge strane, što se tiče jačeg pola, Britanci važe za najlepše i najprivlačnije, dok je ovoga puta Indija zauzela drugo mesto. Pogledajte detaljnu listu:

Velika Britanija
Indija
Italija
SAD
Švedska
Japan
Francuska
Irska
Belgija
Brazil

– Visoko rangirani su i muškarci iz Indije što je objašnjeno ne samo njihovim izgledom nego i time što poštuju porodične vrednosti što ih dodatno čini privlačnim. Razlog što su Britanci prvi na listi najlepših, pronalazi se u junacima klasičnih drama poput “Gordosti i predrasuda” ali i savremenih “srcelomaca” – piše Dejli mejl.

(Kurir.rs/MONDO)