NEPRIJATNI SNIMCI: Muž zgrabio ženu i pokušao da je bavi preko ograde broda! (VIDEO)

Svijet

Snimci sa nadzornih kamera pokazuju užasan trenutak kada muškarac uzima svoju ženu i pokušava da je baci sa trajekta koji putuje kroz moreuz Sundra u Indoneziji. Na snimku se vidi kako muškarac hoda iza svoje žene, podiže je i pokušava da je baci preko ograde broda.

Žena se očajnički drži za ogradu, pokušavajući da spriječi da padne u vodu ispod. Drugi putnici tada vide metež, pa su požurili da pomognu ženi da se vrati na palubu.

Načelnik lučkog policijskog sektora Bakauheni Ridho Rafika rekao je da se incident dogodio na putničkom trajektu Shalem na relaciji Merak – Bakauheni. Policija je takođe saopštila da je porodica muškarca rekla da nije prijavila incident jer je muž patio od mentalnog poremećaja. Godine 2018., otac troje djece optužen je za pokušaj ubistva nakon što je pokušao da ‘baci svoju djevojku preko ograde broda za krstarenje’,

David James Fish (46) izjasnio se da nije kriv po optužbi za pokušaj ubistva nakon što je navodno pokušao da baci svoju partnerku u more poslije svađe. U novembru prošle godine, američka obalska straža pronašla je nestalog putnika sa Carnival Cruisea sa simptomima hipotermije i šoka nakon što je pao sa broda za krstarenje u blizini Meksičkog zaliva.

Muškarac (28) preživio je čak 15 sati u vodi prije nego što ga je obalska straža pronašla oko 20 milja južno od Jugozapadnog prolaza u Luizijani. Merak je prometna luka u okrugu Puloi Merak u gradu Cilegon, Banten, na sjeverozapadu Jave.

Bakauheni je grad u južnom dijelu Lampunga u Indoneziji i najprometnija je luka u regionu. (hayat.ba)

Video pogledajte klikom OVDJE!