Uhvatila dečka na utakmici s drugom ženom – Svašta bi bilo da je nisu zadržali

Zanimljivosti

Uhvatila dečka na utakmici s drugom ženom – Svašta bi bilo da je nisu zadržali

Nevjerovatna scena dešavala se prije nekoliko dana tokom utakmice NBA lige između Philadelphia 76ersa i Milwaukee Bucksa, a u glavnoj ulozi bila je jedna ratoborna djevojka i njen dečko koji se na utakmici pojavio s drugom ženom. Nastao je haos. Na tribinama širom svijeta često možemo svjedočiti zaista nevjerovatnim scenama. Neke od njih su zaista bizarne i potpuno neočekivane.

Jedna takva scena desila se prije nekoliko dana na NBA utakmici između Philadelphia 76ersa i Milwaukee Bucksa. Svi su u jednom trenutku morali pogledati ka dijelu tribine gdje se odvijala ljubavna drama. Djevojka je s prijateljicom došla na ovu utakmicu. Zauzela je mjesto u blizini parketa, a zatim je tokom pauze osvrćući se okolo vidjela svog dečka s drugom ženom. Naravno, nije mogla da prešuti već je odlučila da ga napadne već na tribinama. Krenula je na njega i nastao je haos.

Srećom, udaraca nije bilo. Osiguranje je bilo u blizini pa ovoj djevojci nije dozvoljeno da upotrijebi silu, no pored jezika joj ona nije bila ni potrebna. Odlučila je, sada vjerovatno već bivšeg dečka, počastiti brojnim uvredama dok je on još više provocirao određenim gestikulacijama rukama.

“Uhvatila je momka u prevari na NBA utakmici, ali zašto je došla u ovoj odjeći”, pitaju se na društvenim mrežama.

Koliko su teške riječi izgovorene dovoljno govori scena pored dvoje ljubavnika jer je otac koji je sa sinom došao na utakmicu, dječaku morao začepiti uši da ne sluša sve psovke i uvrede. Ovo su zaista bizarne scene na jednom sportskom događaju. Nažalost, postale su česte, iako znaju biti i poprilično zanimljive i smiješne. Sreća je što osiguranje u Sjedinjenim Američkim Državama ne pita puno već odmah izbacuje sa sportskih borilišta. Izvor: Sport sport