AKO IMATE OVAJ ŠAMPON, ODMAH PRESTANITE DA GA KORISTITE! KUPCIMA POČELA DA OPADA KOSA OD HVALJENOG PROIZVODA

Zdravlje

AKO IMATE OVAJ ŠAMPON, ODMAH PRESTANITE DA GA KORISTITE! KUPCIMA POČELA DA OPADA KOSA OD HVALJENOG PROIZVODA

Kako bi kosa bila lijepa, njegovala i sjajna, neophodno su kvalitetni proizvodi. Ipak, cijena često ne opravdava kvalitet, a tome u prilog ide i niz žestokih kritika jednog od poznatih brendova za njegu kose. Riječ je o Olaplexu, brendu koji često hvalimo kada su u pitanju proizvodi za obnavljanje kose.

Olaplex je svima nama poznat kao brend čiji proizvodi, skupljeg cijenovnog ranga, značajno pomažu oporavku kose. Ovdje se pre svega radi o oporavku kose tretirane bojama ili drugim tretmanima koji je oštećuju. Kako prenosi Business Insider, u posljednje vreme u SAD se pojavio veliki broj nezadovoljnih korisnika, koji tvrde da im je kosa znatno oštećena, pa čak i da je opadala nakon upotrebe Olaplex proizvoda.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, Olaplex poštuje svoju poslovnu politiku da vam vraća novac, a kako kažu, sve veći broj korisnika traži svoj novac nazad. Iako je Olaplex izdao povrat novca nezadovoljnim korisnicima, problem leži u njihovom odgovoru na negativne kritike.

Naime, korisnici su stekli utisak da nisu uvijek pošteni i da nisu zabrinuti jer uporno navode da stoje iza svog brenda, dok broj nezadovoljnih korisnika raste. Paralelno sa tim, vrijednost akcija Olaplexa pala je za čak 75 posto, zbog čega je na udaru tužbi klijenata koji su uložili u brend i tako izgubili novac, navodi Mondo.

Druga optužba je još ozbiljnija, a odnosi se na sastav proizvoda Olaplex, koji uključuje sastojak lilijal sa negativnim dejstvom na reprodukciju. hayat.ba