OVO JE SIN INDIRE RADIĆ! TAKOĐER SE BAVI MUZIKOM, ALI DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI: EVO SA KIM JE U BRAKU!

Showbizz

OVO JE SIN INDIRE RADIĆ! TAKOĐER SE BAVI MUZIKOM, ALI DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI: EVO SA KIM JE U BRAKU!

Indira Radić nikada nije voljela da govori o privatnom životu, a pogotovo o porodici, te malo ko zna da ima tridesetdvogodišnjeg sina. Ona je sinu dala ime Severin, a o njegovom ocu javnost nema ni jednu informaciju, osim da se razveo od Indire. Njen tadašnji suprug u jednom momentu je, bez znanja pjevačice, odveo Severina u BiH iz Beograda. Indira je morala da potraži pomoć suda kako bi vratila sina, što je, nakon velikog truda i uspjela. On od tada živi sa majkom, ali se nikada nije javno eksponirao.

Poznato da je i da je Severin naslijedio talenat od majke, te je i on uplovio u umjetničke vode. Naime, on je autor svih pjesama sa jednog od Indirinih albuma pod nazivom “Niko nije savršen”. 2014. godine se oženio lijepom Ruskinjom Elinom, da bi krajem 2017. Indira podijelila sretne vijesti:

-Postala sam baka jednog prelijepog dječaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju djeca, jer djeca su najveće bogatstvo na svijetu – izjavila je Indira tada.

Severin i Elina upoznali su se na moru u Turskoj, ali su ostali u kontaktu i po završetku ljetovanja.

-Jednog dana kaže on meni idem do Moskve. Prvo sam pomislila da ide u hotel „Moskva“ na Terazijama i pitam ga šta će tamo. „Ne, mama, ja idem u Rusiju.“ Otišao je na tri dana da vidi Elinu. Kad se vratio, stalno su bili na Skypeu, svakodnevno su se čuli i shvatila sam da je to ljubav – ispričala je jednom prilikom pjevačica i dodala:

-Svaki put kad bih se ja za vikend ukrcala u avion, da nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah odletio u Moskvu. To je krio od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam. Onda je jednog dana rekao da se ženi.

Pjevačica je otkrila i da se sa snahom odlično slaže.

-Otkako se moj sin oženio i doveo snahu Elinu, ja sam dobila kćerku. Cijeli život sam o tome maštala i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa sinom ‒ našalila se pjevačica. hayat.ba