Snimak predstavnika Srbije na Eurosongu pokrenuo brojne reakcije: Ja sam gej!

Region

Snimak predstavnika Srbije na Eurosongu pokrenuo brojne reakcije: Ja sam gej!

Snimak Luke Ivanovića, odnosno Luke Blacka, koji predstavlja Srbiju na Eurosongu u Liverpoolu, bio je povod za brojne reakcije na društvenim mrežama.

“Lana Stanković i ja kad čitamo hejt komentare”, navedeno je u opisu. Njih dvoje se približavaju jedno drugom, a kada je izgledalo da će se poljubiti Luke je rekao “Ja sam gej” na engleskom jeziku.

Treba spomenuti da je snimak prenio kanal koji nije zvaničan, ali je sigurno da je na njemu Luke. Naime, video je prvobitno objavila YouTuberka Lea Stanković u novembru 2020. godine, ali je tek sada postao viralan. Kao što je moguće primijetiti, nezvanični profil je pogrešno napisao ime spomenute YouTuberke. Video pogledajte

Može da se glasa protiv svoje države?”, napisao je jedan korisnik TikToka.

“Dno dna. Glavni uslov je izabrati nenormalnost i da se svidiš bolesnom Zapadu”, komentar je na jednom portalu.

“Pobjeđuje ono što kaže Zapad, tj. šta se traži i šta je popularno tamo, a znamo kakve su boleštine i poremećaji tamo popularni. Toliko”, napisano je.

Luke se još uvijek nije oglasio povodom ovog snimka. Inače, prije nekoliko dana gostovao je na RTS-u te, između ostalog, objasnio o čemu govori njegova pjesma “Samo mi se spava”, koju će izvesti na Eurosongu.

“Opisuje mantru ljudi, odnosno nacije koja zatvara oči na probleme i opisuje da se ljudi trebaju probuditi. Trebamo pobijediti zlo koje raste kada držimo oči zatvorene”, kazao je. Klix

@lukeblack.official

@Lea Stankovic 🤣 #lukeblack #leastankovic #pze23 #samomisespava #eurovision #srbija

♬ original sound – Luke Black