Potrošila je 186.000 eura na plastične operacije: ‘Na sebi sam promijenila apsolutno sve’

Region

Potrošila je 186.000 eura na plastične operacije: ‘Na sebi sam promijenila apsolutno sve’

Grudi je povećala pet puta, nos je operirala šest puta, a ne treba zanemariti i višestruke doze botoksa i filera. Njezin ten rezultat je pretjeranih odlazaka u solarij zbog kojih ima ‘brončanu’ boju Proglasila je samu sebe ‘ljudskom Barbie lutkom’. Australka Tara Jayne McConachy je transformirala svoj fizički izgled do neprepoznatljivosti. A na njega je potrošila oko 185.811 eura. Sve je na sebi promijenila, čak i više puta.

Grudi je povećala pet puta, nos je operirala šest puta, a ne treba zanemariti i višestruke doze botoksa i filera. Na ulicama Melbournea Australku je teško ne primijetiti dok ponosno šeće, hvaleći se svojim izgledom. Njezin ten rezultat je pretjeranih odlazaka u solarij zbog kojih je njezina koža poprimila ‘brončanu’ boju. Tara (33) je inače djelatnica u zdravstvu. Dokumentarna serija ‘Mirror Mirror’, koja je pratila Australce opsjednute odlaskom pod nož, ugostila je i Taru, gdje je samu sebe tad opisala ‘nadograđenom Barbie lutkom ograničenog izdanja’. Njezina želja za konstantnom ‘doradom’, bez obzira na pozamašan broj operacija, ne jenjava, dapače, svaki put je sve veća.

– Trenutno već imam silikonske implantate za grudi i jednostavno nisam zadovoljna njima – rekla je jednom prilikom, kada je primijetila manje ‘smežuranje’ na koži svojih grudi te smatra kako bi taj problem riješila implantatima koji će popuniti tu kožu.

Liječnici koji su joj rekli da je njezinih 45 kilograma premalo za ugradnju većih implantata razočarali su je.

– Stvarno sam zabrinut za Tarino dobro. Ne samo zbog operacija. Ona stvarno mora biti i fizički i psihički zdrava – poručio je dr. Nassif. Ipak, Tara tvrdi kako ju ništa neće zaustaviti na putu ka postizanju željenog izgleda.

Njezin opseg grudi iznosi gotovo 94 centimetra, struka 43 centimetra i bokova 73 centimetra.

– Za mene nema ograničenja kada je riječ o plastičnim operacijama. Stvara nevjerojatnu ovisnost i već želim veće grudi. Čim uspijem, planiram posjetiti svog kirurga i povećati veličinu grudi s trenutnih 1050 ccm na 1500 ccm – priča australska Barbie.

– Plastična kirurgija je ono što me veseli. To mi daje samopouzdanje da budem najbolja verzija sebe – objašnjava Tara. 24sata

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)