Razvedena majka vozila DEVET sati da bi videla dečka: Kad su se sreli, srušio joj se svet

Ispovijesti

Razvedena majka vozila DEVET sati da bi videla dečka: Kad su se sreli, srušio joj se svet

TikTokerka nepoznatog identiteta “pohvalila” se na aplikaciji da je najgore iskustvo sa muškarcima doživela ove godine. Smatrajući da joj se posle razvoda braka ne može tako brzo dogoditi nova emotivna havarija, samohrana majka dvoje dece upoznala je na društvenoj mreži, kako kaže, “predivnog mladića”. Brzo su se našli i dobro upoznali, pre nego što su uplovili u vezu. Živeli su na razdaljini od devet sati vožnje automobilom.

Ipak, njoj to nije smetalo jer je bila ponovo zaljubljena i verovala je da je to drugi čovek njenog života. Nedavno je, rešila da ga iznenadi, pa je krenula sa decom na devetočasovni put do Floride.

– Prvog jutra posle lepe noći, dok su mi deca još spavala u drugoj sobi, u njegovom kupatilu primetila sam ružičastu četkicu za zube. Bilo mi je jako čudno, ali sam pomislila da je možda njegova majka bila tu. A onda sam počela da otvaram ladice i pronašla sam još nekoliko asesoara i stvarčica koje samo mlađe žene koriste. Sve mi je bilo jasno – kaže TikTokerka.

Upitala ga je čije su to stvari, uključujući i ženski šampon, a on je rekao da su od prijatelja. Potom je pronašla i ženske vlasi na tepihu.

– To nisu bile moje dlake. Ja imam braon kosu, a to su bile crne dlake. Tada sam ga pritisla i srušio mi se san. Priznao mi je da me je varao s nekoliko žena i da s jednom čeka dete. Ona je u trećem mesecu trudnoće. Prevalila sam pola države da ga vidim, povela i decu sa sobom kako bi pričali o zajedničkom životu, a onda mi se servira da ima trudnu devojku? Pa, koliko besna treba da budem – zapitala se ona.

Tada je uzela decu za ruke i otišla je zauvek iz njegovog života.

– Bili smo zajedno godinu dana. Deca su ga zavolela, zvala su ga ‘očuh’ iako se nismo uzeli. Na kraju sam na društvenim mrežama malo češljala njegove profile i pronašla sam te devojke. Bila sam slepa pored očiju svo vreme – rekla je TikTokerka. (objektiv.rs)