OGLASILA SE FERIDA KOJA JE ODUŠEVILA REGION: DVA PUTA SAM PALA TESTOVE, DESET PUTA VOŽNJU ALI NISAM ODUSTALA, I ISPLATILO SE

Region

OGLASILA SE FERIDA KOJA JE ODUŠEVILA REGION: DVA PUTA SAM PALA TESTOVE, DESET PUTA VOŽNJU ALI NISAM ODUSTALA, I ISPLATILO SE

Da nikada u životu ne treba odustati dokaz je Ferida Čović Elezović iz Maljevca u Hrvatskoj koja je jučer položila za vozača B kategorije u svojoj 72 godini života.

Ferida Čović Elezović u Velikoj Kladuši je položila vozački ispit, i to nakon punih 14 mjeseci. Krenulo je dobro, prvu pomoć prošla je isprve, onda je dvaput pala testove, a prava muka je uslijedila na satovima vožnje. No, nije odustajala ni ona ni njezin instruktor, makar su iza sebe ostavili točno 10 padova na vožnji i skoro punu godinu truda. Sve do kad je napokon položila.

-Jednom mi se ugasi auto, drugi puta odem na krivu traku, treći puta najašim na rubni kamen, uvijek nešto, a sada je hvala dragom Bogu sve prošlo super – govori za Jutarnji list uzbuđena Ferida. U garaži joj stoji skoro već tri godine automobil od rahmetli supruga koji je bio prilagođen kao vozilo za osobe s invaliditetom.

Dvaput se udavala, a oba je muža pokopala. Umjesto da traži trećeg dida koji bi ju vozio, rekla je tada, odlučila se položiti vozački ispit.

-Ako položim vozački ispit, i ne treba mi djed. Dobro, ako dođe, dođe, ali vozačka dozvola će biti u džepu, rekla je prošle godine za Jutarnji. Prva želja joj se ostvarila i sad će kaže moći u Veliku Kladušu, Vojnić ili ponekad u Karlovac.

Prvi joj je čestitao efendija Admir Muhić iz Maljevca. hayat.ba