JUSTIN BIBER POKAZAO KAKO MU IZGLEDA LICE NAKON BOLESTI

Showbizz

JUSTIN BIBER POKAZAO KAKO MU IZGLEDA LICE NAKON BOLESTI

Pjevač Justin Bieber obavijestio je svoje pratioce o svom oporavku nakon dijagnoze “Ramsay Hunt” sindroma. Na svom Instagram profilu podijelio je video u kojem je mogao pomjerati obje strane lica, što nije mogao napraviti prošle godine.

“Sačekajte”, napisao je svojim pratiteljima na Instagram profilu koji broji više od 281 miliona. U kratkom videozapisu Biber je pomjerao oči s jedne na drugu stranu, podizao obrve i smijao se.

Sindrom “Ramsay Hunt” karakterizira bolni osip u blizini uha, na licu ili na ustima. Manifestira se kada virus “varicella-zoster” inficira živac u glavi, a ponekad može uzrokovati paralizu lica.

Prošlog juna je kanadski pjevač otkrio da pati od ovog sindroma. U to je vrijeme dvostruki dobitnik Gremija rekao da će oporavak potrajati i da će morati raditi razne vježbe za lice. Dijagnoza ga je natjerala da odgodi datume američke turneje “Justice World Tour”.

-To je od ovog virusa koji napada živac u mom uhu i moje facijalne živce i izazvao je paralizu mog lica. Kao što vidite, ovo oko ne trepće. Ne mogu se smijati s ove strane lica, ova se nosnica neće pomaknuti. Potpuno mi je paralizirana ova strana lica – objasnio je u videu na Instagramu u junu.

-Kroz svu tu nelagodu našao sam utjehu u onome ko me stvorio i ko me poznaje. On poznaje najmračnije dijelove mene, za koje ne želim da iko zna, i neprestano me prima u svoje ruke pune ljubavi – rekao je Justina misleći na Boga. hayat.ba