MAMA SE RASPLAKALA ZBOG KRITIKA NA RAČUN IMENA KOJE JE DALA BEBI: OKRUTNI STE

Region

MAMA SE RASPLAKALA ZBOG KRITIKA NA RAČUN IMENA KOJE JE DALA BEBI: OKRUTNI STE

Influencerica Liana Jade objavila je svoj emotivni odgovor youtuberima koji ismijavaju ime koje je dala svojoj bebi. nU julu je najavila da će roditi dječaka, za kojeg je odabrala ime Koazy, koje se izgovara “kozi”, što na engleskom znači “udobno”.

-Naše dijete se zove Koazy i znam da to nije ime za svakoga. Mi smo ga odabrali jer mu je bilo udobno u maternici i nismo za njega čuli. Mnogi su mi još u trudnoći govorili da se beba očito udobno smjestila u mom stomaku, što mi je potvrdilo da smo odabrali pravo ime – rekla je uplakana Jade.

Smatra da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priznaje da su je pogodili brojni negativni komentari.

-Mislim da je to prilično okrutno. Kada bih odlučila izraziti javno mišljenje, vodila bih računa o tome o kome govorim i kako bi to moglo utjecati na druge ljude – dodala je.

Inače, youtuberi Matt i Abby nedavno su objavili novu epizodu svog podcasta, u kojoj su razgovarali o imenima za djecu. To je bio povod da Jane snimi video, koji je objavila na TikToku. Naime, iako par nije spomenuo ime Koazy, Jade se prepoznala u njihovim riječima.

-Neka imena za djecu stvarno su čudna. Iako mislite da su ljudi fleksibilniji po tom pitanju, biranje takvih imena moglo bi biti crvena zastavica – poručili su Matt i Abby.

 Video koji je objavila Jade broji milione pregleda, a korisnici TikToka u odjeljku za komentare su joj izrazili podršku i poručili da se ne obazire na zlonamjerne ljude. hayat.ba

@lianajadee

♬ original sound – Liana Jade