POLICIJA TRAGA ZA NESTALOM DJEVOJČICOM: POSLJEDNJI PUT VIĐENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM

Region

POLICIJA TRAGA ZA NESTALOM DJEVOJČICOM: POSLJEDNJI PUT VIĐENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM

Škotska policija je pokrenula hitnu potragu za 15-godišnjom djevojčicom koja je prije tri dana nestala sa “nepoznatim muškarcem”. Fejt Marli iz oblasti Lejt u Edinburgu, posljednji put je viđena kako se sastaje sa muškarcem u Glazgovu, a što su zabelježile nadzorne kamere. Policija je saopštila da je tinejdžerka iz Edinburga stigla autobusom br. 900 stanicu Bjukenen u Glazgovu nešto poslije 11.05 u srijedu.

Zatim se, kako se vidi na snimcima kamera, sastaje sa nepoznatim muškarcem nešto poslije 11.20. Potom su njih dvoje napustili autobusku stanicu u pravcu ulice Sjeverni Hanover. Policija je saopštila da je i dalje “veoma zabrinuta” za Fejt i da se nada da će identifikovati čovjeka sa kojim je bila kako bi im pomogao u potrazi.

Fejt je visoka oko 170 centimetara, srednje je građe i ima tamnoplavu kosu do ramena, navela je policija u opisu nestale djevojčice. U trenutku kada je posljednji put primjećena, djevojčica je nosila crni gornji dio trenerke sa kapuljačom.

Muškarac sa kojim je viđena opisan je kao bijelac sa tamnom kosom starosti između 20 i 30 godina, saopštila je policija, prenosi Telegraf. hayat.ba