DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM ZADRUGAROM! U hotelu nazdravljali celu noć i veselili se, sve završilo na mrežama (FOTO)

Showbizz

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM ZADRUGAROM! U hotelu nazdravljali celu noć i veselili se, sve završilo na mrežama (FOTO)

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević, uhvaćena je u noćnom provodu sa bivšim zadrugarom, Adamom Labunskim. Dušica i Adam su se sticajem okolnosti zajedno našli u istom društvu, a na Instagram storijima smo imali prilike da vidimo kako se vesele i uživaju u jednom hotelu, gde su nazdravljali celu noć.

Inače, voditeljka je od prve sezone “Zadruge” zaštitno lice tog projekta, te se tako često polemisalo o njenim prijateljstvima sa rijaliti učesnicama, a ona je svojevremeno otkrila da se sa zadrugarima privatno ne druži.

– Meni stvarno učesnici rijalitija ne pišu, nemam kontakt sa njima. Nije što se ja ne družim, ali moji prijatelji stvarno nemaju veze sa javnim životom niti su javne ličnosti. Vodim jedan potpuno običan i svakodnevan život. Ne zanosim se, meni je moj posao kao i svaki drugi posao samo što je moj život zbog mog posla javno izložen. Ne družim se sa njima jer želim da profesionalno radim taj posao, da se apsolutno na to usredsredim, da mi druženje sa nekim ne uruši autotitet. Mi se naravno možemo sresti, popričati, videti, pa i razmeniti neku poruku, zašto da ne – završava Dušica. (kurir.rs)