Narodnjak izazvao oduševljenje: Hasan Redzic iz BiH i Kseniya Tanu iz Bjelorusije sjajni u novom krugu takmičenja Zvezda Granda! (VIDEO)

Muzički svijet

Na ovogodišnjem takmičenju Zvezda Granda, Hasan Redzic i Kseniya Tanu nastupali su kao takmičarski par, a njihove izvedbe su ostavljale publiku bez daha. Oboje su pokazali veliku energiju i strast prema muzici, što je bilo vidljivo u svakoj pjesmi koju su izvodili.

Hasan Redzic je posebno privukao pažnju svojim jedinstvenim glasom i interpretacijama narodnih pjesama. U trećem krugu takmičenja dobio je pohvale od strane žirija za svoju izvedbu i tehnike pjevanja.

S druge strane, Kseniya Tanu je svojom dinamičnom i emotivnom izvedbom pokazala da je velika nada za muzičku scenu. Iako dolazi iz Bjelorusije, brzo se prilagodila novoj kulturi i jeziku, a publika je to prepoznala i nagradila gromoglasnim aplauzom.

Zajedno, Hasan i Kseniya, stvorili su jedan od najkvalitetnijih takmičarskih dueta u ovom krugu Zvezda Granda, a njihov talenat i zalaganje su obećavajući za budućnost.