POZNATA PJEVAČICA OTKRILA SOČNE DETALJE O BIVŠEM MUŽU: SADA MI JE JASNO ŠTO NISAM MOGLA SPAVATI PORED NJEGA

Showbizz

POZNATA PJEVAČICA OTKRILA SOČNE DETALJE O BIVŠEM MUŽU: SADA MI JE JASNO ŠTO NISAM MOGLA SPAVATI PORED NJEGA

Indy se nedavno razvela od partnera i tom prilikom bila oštra na jeziku, a voljna je da priča o njemu i dalje, sudeći po njenom Instagramu. Naime, pjevačica je na storijima postavljala jednu te istu rečenicu koja će joj, kako se čini, u budućnosti biti krilatica.

-Lekcija za Indiru je završena. Slušaj svoj razum. Ne stavljaj ružičaste naočale – glasi rečenica koju je Indy više puta ponovila, a tiče se njenog donedavnog iskustva sa bivšim suprugom.

Onda je otkrila detalje iz njihovog odnosa, pa je istakla koliko je ponosna na sebe.

-Sad mi je jasno što nisam mogla da spavam pored osobe koju sam voljela. A, zvala sam ga, inače, majstore. Sad mu bar znam užu struku. Zamalo da posumnjam u sebe i svoj razum a tako bi pogazila sebe i Božji dar koji mi je dat, a to je da sam detektor za ljude. Postala sam ovo što danas jesam. Nova Indira, hvala ti Bože. Neko nikad ne doživi transformaciju – dodala je, a potom još više oplela po bivšem mužu.

-Sad mi je jasno zašto je bivša žena dodijelila našem bivšem mužu nadimak ‘manipulator’. Naravno da sam mu oprostila zbog sebe, i to je najteža i najljepša osobina, jer lekcija je bila da na učim da volim sebe, a ne prvo partnera- zaključila je Indy koja je svega pet mjeseci bila u braku. hayat.ba