Doktori Su Rekli Da Će Živjeti Samo 30 Minuta Nakon Rođenja, Ali Nakon 3 Godine Ide Kući

Region

Doktori Su Rekli Da Će Živjeti Samo 30 Minuta Nakon Rođenja, Ali Nakon 3 Godine Ide Kući

Mali Francesco Bruno uči sve oko sebe da svaki dan žive kao da im je posljednji. Doktori su rekli da će živjeti samo 30 minuta nakon rođenja, ali 1000 dana kasnije, ovo malo čudo ide kući iz bolnice. Tako je. Bog još uvijek čini čuda. To možda nije razdvajanje Crvenog mora ili zatvaranje usta lavovima – ali on je još uvijek u poslu činjenja čudesa.

Uzmimo za primjer Francesca Bruna, rođenog s genetskom bolešću koja se zove skeletna displazija. Zapravo, on je drugo dijete Emanuelea i Priscille Bruno kojem je dijagnosticirano ovo stanje. Nažalost, njegov drugi brat je preminuo sedmicu dana nakon rođenja. A kada su saznali da će im se sin roditi s ovom bolešću, molili su se za čudo.

Francesco je hospitaliziran odmah nakon rođenja. Njegovi su roditelji odmah tada znali da će vjera u Boga biti jedina snaga koja će im pomoći da prežive svaki trenutak s njihovim dječačićem Dan po dan, trenutak po trenutak, Franceso Bruno je prkosio prognozama svog liječnika. Svaki dan je čudo da je još uvijek živ, još diše i još se smiješi.

Tri godine kasnije došao je veliki dan kada će se vratiti kući, gdje ga čeka ostalih šestero braće i sestara. “Konačno se dogodilo. Dugo su se molili za ovo”, rekla je Priscilla.

“Činjenica da mi uopće stojimo ovdje, gotovo tri godine kasnije, pričamo o njemu već je čudo samo po sebi, po mom mišljenju,” rekla je Emanuele.

Kroz mali, ali važan život njihovog sina, Bog je poučio medicinski tim, njegovatelje, prijatelje i obitelj da Bog želi odgovoriti na naše molitve. On želi pružiti čuda koja nadilaze naše najluđe snove. Kada želite vidjeti čudo u svom životu, sve što trebate učiniti je moliti i vjerovati.

Odlučite vjerovati Bogu da će se pobrinuti za vaš život jer On vidi širu sliku. Što se Francesca tiče, on je svoje roditelje naučio živjeti svaki dan i cijeniti ga. (dijasporainfo.net)